Handige voedselopslagcontainers voor de feestdagen

Anonim

Als je familie zoiets als de mijne is, eindigen vakantiediners meestal met je vele tantes die kibbelen over wie de voedselopslagcontainers zijn. Vervoer je gerechten vrolijk met één van deze vijf winnende spaarders die je je eigen kunt noemen.

Bord Topper
De PlateTopper is gemaakt door de in San Francisco gevestigde Michael Tseng en is een eenvoudig te gebruiken, groen alternatief voor voedselopslag. Bedek het voedsel dat al op je bord ligt door op de voedselveilige siliconenring te drukken om een ​​aanzuigafdichting te creëren voor optimale versheid. Na onlangs hun doel op Kickstarter.com te hebben bereikt, is PlateTopper klaar voor productie. Bezoek PlateTopper.com voor prijzen en reserveringen.

Black en Blum
Een goede bron voor moderne voedselopslag. Dit Londense bedrijf is trots op het creëren van goed ontworpen, functionele producten die charme en entertainment bieden. Hier getoond: Box Apetit, $ 22.

Sur La Table
De Kinetic Go Green GlassLock-voedselopslag van Sur la Table is een innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor het bewaren van restjes. Het geharde glas is zowel vlekbestendig als magnetronveilig en de siliconenvergrendeling is lucht- en waterdicht om voedsel langer vers te houden. $ 32

Bakers Sto 'N Go
Een handig apparaat voor bakkers. Met dit veelzijdige opslagapparaat kunt u uw koekjes, brownies, pasteien en nog veel meer scheiden en vervoeren door plastic planken in de container te plaatsen. $ 22

Container Store
Gemaakt van vlekbestendig, verbrijzelingsbestendig gehard glas, deze rechthoekige glazen voedselopslagcontainers zijn magnetron-, vriezer- en vaatwasmachinebestendig. Met prijzen vanaf ongeveer $ 4, 99, zijn ze een goede deal voor lange termijn opslagcontainers.

Afbeelding: PlateTopper.com