Helpen! Hoe maak je het beste van deze uitdagende kelder slaapkamer?

The Great Gildersleeve: Leroy's Paper Route / Marjorie's Girlfriend Visits / Hiccups (April 2019).

The Great Gildersleeve: Leroy's Paper Route / Marjorie's Girlfriend Visits / Hiccups (April 2019).

Anonim

Vraag: Ik denk dat ik een echte uitdaging heb voor de gemeenschap van appartementstherapie! Mijn vriend huurde net een nieuw huis, denkend dat het geen probleem zou zijn om zijn slaapkamer in de kelder te zetten (hij gaf de echte slaapkamer boven aan zijn 9-jarige dochter). Ik twijfel over het algemeen aan de wijsheid van ondergrondse slaapplaatsen, maar de huurovereenkomst is ondertekend en hij had iets van een plan voor de kamer ...

De huisbaas liet de elektrische citroenenmuren goed schilderen en zei dat hij het groezelige tapijt eruit kon trekken. Hij ging ervan uit dat er beton onder het tapijt zou zijn, dat hij van plan was te bevlekken. Groot probleem echter: hij scheurde het tapijt open en ontdekte een slecht uitgevoerde tegelbaan. Een slecht uitgevoerd ROOD EN ZWART tegelwerk met gebreken zelfs in zijn eigen bizarre patroon. Om aan deze aanzienlijke decoruitdaging toe te voegen, is zijn huidige dekbed een hemelsblauw, deze kamer heeft geen ramen en de lichtschakelaar voor de hele ruimte bevindt zich bovenaan de trap. Hij heeft ook heel weinig meubilair voor de ruimte: alleen het bed dat je ziet, een klein nachtkastje en twee magere hoge dressoirs (allemaal in dat donker gekleurde hout).

Dus nu vraagt ​​hij mij om decoradvies om deze situatie te redden en ik heb iets verloren! De vloer is een groot probleem dat ik niet weet te overwinnen. Hij heeft er nieuw tapijt voor bekeken, wat duur is en ik ben niet overtuigd van zijn bewering dat er geen kans is op overstromingen daar beneden. Ik ben toch geen fan van tapijt. Zelfs een paar tapijten om dat grote van een ruimte te bedekken zou prijzig zijn, en ook gewoon raar lijken met de oceaan van lege vloerruimte vanwege het gebrek aan meubels. Wat verf betreft, stelde ik de volgende opties voor als de vloer op enige manier zichtbaar wordt: een lichtbeige (hoewel ik geen grote fan ben en de rest van het huis een koffie met crèmekleur), een licht warm grijs of crèmewit. Ik denk dat de ruimte moet worden opgefleurd door het gebrek aan natuurlijk licht, maar een helder, helder wit denk ik dat de afgrijselijke vloer alleen maar meer opvallen zal.
GELIEVE TE HELPEN met ENIGE suggesties voor een van deze problemen, Appartementtherapie, zodat ik een kans heb om daadwerkelijk in het volgende jaar bij mijn vriend te slapen. Bij voorbaat dank! PS Ik heb toestemming van mijn vriend gekregen om dit in te dienen. -Gezien door Emily

Editor: Die tegel is VEEL, en er is er zeker veel van. Lezers, Emily's vriendje vraagt ​​om hulp, en tussen Emily en jullie allemaal, ik weet zeker dat er een soort decoratieschema kan worden uitgebroed. Hoe kan deze grote, donkere kamer met vreemde vloer een comfortabele ruimte worden? Is dit ook legaal (geen venster?) En / of veilig? Deel al uw woonervaringen in de kelder!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.