Hier is een briljante manier om met een rare inbouwfunctie om te gaan

36 MUST-KNOW HACKS MET ALLEDAAGSE VOORWERPEN (April 2019).

36 MUST-KNOW HACKS MET ALLEDAAGSE VOORWERPEN (April 2019).

Anonim

Ik heb veel huizen gezien die schappen op onschadelijke plaatsen hebben uitgespaard. Een vriend heeft een boogvormige, vlak bij de voordeur. Het dient als een grote ruimte om sleutels te laten vallen als je door de deur loopt. Maar verder is het gewoon ... daar .

Dat is waarom ik van de bovenstaande behandeling hou van Steph & Phil's Reimagined Victorian House Tour. Het bosachtige behang - dat rechts op en in de verzonken uitsparing wordt gedragen - helpt om de hele functie te begrijpen. Het verticaal georiënteerde patroon geeft hun lange, korte uitsparing enige dimensie, terwijl ze het tegelijkertijd helpt om visueel in de muur te verdwijnen.

Je kunt op deze foto een soortgelijk effect zien van een zelfstudie over therapieën over hoe je een verlaagd doucheplateau kunt bouwen. Het patroon dat door de tegel wordt gecreëerd, geeft enige aandacht aan de uitsparing en helpt het om zich thuis te voelen als onderdeel van de muur. Het is een idee om het thuis te proberen als je een functie als deze probeert te begrijpen.

Heb je thuis een verzonken uitsparing? Hoe heb je het aangepakt?