Hier is een leuke manier om een ​​beetje kleur aan je huis toe te voegen

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (April 2019).

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (April 2019).

Anonim

Tenzij je woont in een prachtig appartementencomplex in Haussmannien in Parijs, is je bekleding waarschijnlijk niet iets waar je veel aandacht aan besteedt. In de meeste gevallen schilderen mensen hun sierzwarte verf en laten het daarbij. Maar dat betekent niet dat uw deurbehuizingen en plinten en kroonlijsten mild gemanierd moeten zijn. Als je op zoek bent naar iets anders, waarom zou je je lijst dan niet verfraaien in een nieuwe, gewaagde kleur?

Ik ben verliefd op de prachtige teal trim in dit Zweedse huis aan zee van Hus & Hem. Deze donkergroene kleurt even goed met lichte wanden of met dit donkere, rijke Josef Frank-behang.

In dit huis in Brooklyn van Desire to Inspire is de bekleding in elke kamer in een andere schitterende kleur geschilderd.

Justina Blakeney, de blogger achter hippe bohemian blog The Jungalow, schilderde de afwerking in haar keuken een fel groen.

Als een Texas A & M Aggie (whoop) ben ik een deel van deze kastanjebruine versiering in een appartement in Parijs van Desire to Inspire.

Een gele plint voegt slechts een klein beetje kleur toe aan een grillige slaapkamer van House of Hawkes.

Waarom zou je de deur ook niet schilderen? Afbeelding van French by Design.

Zwarte afwerking is een bijzonder opvallende look, vooral wanneer deze wordt gecombineerd met niet-witte muren, zoals te zien op Desire to Inspire.

Zachte groene bies in een dromerige slaapkamer van Cococozy.

Het schilderen van alleen de kroonvorm groen voegt een beetje plezier toe aan deze vermelding van Homelife.

In deze ruimte van Dulux krijgt de plint een beetje kleur - en twee strepen daarboven strekken zich uit naar de volgende kamer.