Dit is wat uw favoriete moderne stoel over u zegt

Growing up Without Cable (April 2019).

Growing up Without Cable (April 2019).

Anonim

Ashe + Leandro

Als je een ontwerpfanaat bent, is de kans groot dat je een favoriete stoel hebt. Of je er nu al een hebt of een paar, of gewoon wilt dromen, dit is onze (strikt wetenschappelijke) analyse van wat jouw favoriete stoelontwerp over jou zegt.

Bertoia-zijstoel
Je houdt van design, maar je bent goed afgerond. Je vrienden vinden je grappig, maar je houdt er niet echt van om centraal te staan. Je gaat graag naar musea.

Wonen

Bertoia Diamond Chair
Vrienden zoeken naar je decoradvies omdat je goed bent in het lopen tussen Te klein en te veel. Mensen zeggen vaak dat je huis er 'zo volwassen uitziet'. Je geniet van antiek.

Dustjas Attic

Panton S stoel
Je bent een beetje een vrije geest, maar je geniet nog steeds van de fijnere dingen in het leven. Je gaat graag naar bars en clubs direct nadat ze zijn geopend.

Coco Lapine Design

Hans Wegner Wishbone Chair
Voor jou is het woord 'klassiek' een van de hoogste complimenten. Uw ideale vakantie is rustig koffie drinken aan de rand van een meer of berg.

Lantliv via vanaf de rechteroever

Eames Shell Chair
Je bent leuk, grappig en gemakkelijk in de omgang. Je houdt van het plannen van spontane roadtrips.

Wonen

Eames Wood Lounge
Je hebt een van die actieve, heilzame levens die iedereen op Instagram jaloers maakt, vol met dingen zoals vroeg wakker worden om naar het hondenpark te gaan, nieuwe recepten uitproberen en het kijken naar onafhankelijke films in eigenzinnige, onafhankelijke theaters. U hebt een diner gehad of wilt dat hebben, waar iedereen van tevoren zijn eigen cocktails mixt, vanuit een perfect ingerichte barwagen.

Ashe + Leandro

Eames Lounge Chair
Je bent een beetje een oververrader. Je hebt het altijd goed gedaan op school, je bent een harde werker en je betaalt altijd je rekeningen op tijd. U wilt het beste van alles. Je hebt sterke meningen over wijn.

Verlangen om te inspireren

Wassily-stoel
Stijl is erg belangrijk voor je. Je hebt een paar dikomrande zwarte brillen. Soms vragen mensen je of je uit Europa komt.

Home Adore

Barcelona-stoel
Je bent een beetje kieskeurig en houdt jezelf aan zeer hoge normen. De kans is groot dat je een architect bent.

Home Adore

Baarmoeder stoel
Je bent een beetje lui en je ideale zaterdag houdt in dat je tot minstens het middaguur in bed blijft. Hoewel je af en toe hun verjaardagen vergeet, houden je vrienden van je omdat je bijna een fout hebt.

Ashe + Leandro

Cherner Chair
Je straalt een soort van mysterieuze cool uit. Je huis heeft overal stapels boeken opgestapeld, maar op de een of andere manier ziet het er nog steeds erg goed uit, op een soort moeiteloos bohemien manier. Je haat het afstoffen.

Stadshem

Louis Ghost Chair
Je hield echt van Sex and the City en bent niet bang om het toe te geven. Je neemt het decoreren, of jezelf, niet te serieus. Je wordt uitgenodigd voor veel diners.

Huis en thuis

Saarinen Tulip Chair
Je achternaam is Jetson.

Populaire Categorieën