Hi-Light Task Lamp van Pottery Barn Teen

Anonim

We houden van deze tijd van het jaar omdat zoveel detailhandelaren een breed scala aan kleurrijke woonaccessoires bieden die zijn bedoeld voor kinderen die naar de universiteit gaan. Hoewel de meeste dingen die we hebben gezien onnodig of onnodig schattig zijn, zijn we verliefd geworden op de vele kleuren van deze bureaulamp van PBTeen ...

Deze taaklamp is verkrijgbaar in een verbluffende 10 kleurenopties, wat betekent dat hij bij vrijwel elk decor hoort te passen. Deze metalen lamp heeft een lamp van 60 W en we zijn er zeker van dat de drie draaipunten kunnen worden vergrendeld wanneer dat nodig is. Normaal $ 74 per stuk, de Hi-Light Task Lamp is momenteel te koop voor $ 65. We kunnen ons zeker de heldere kleuren voorstellen die een geweldige pop aan een kantoor aan huis toevoegen - die gele lamp zou zeker reden genoeg zijn om de dag met een glimlach te beginnen.

Hebt u nog iets teruggevonden dat u graag in uw interieur wilt opnemen? Als dit het geval is, kunt u dit hieronder met ons delen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorie├źn