Hoog en laag: Popsicle-mallen, ijsmachines en meer

Anonim

Ik kijk uit naar een seizoen met ijs, ijsjes, milkshakes en meer? Bekijk onze gids voor de beste hoge en lage opties voor speciale gereedschappen. Het heeft betrekking op ijslollyvormen, ijsmachines, blenders, juicers en slagroomkloppers - alles wat u nodig heeft voor een zoete, koele zomer.

Popsicle-makers: hoog en laag

Williams-Sonoma
Je koelt deze kleine ZOKU ijslolly maker in je vriezer, giet je ingrediënten in en je hebt insta-pops in 30 tot 90 seconden. Lees de volledige recensie hier.
• ZOKU Quick Pops, $ 50

Lehman's niet-elektrische catalogus
Dit is de ouderwetse, stervormige ijslollyvorm die je terugbrengt naar de jaren 70. Gemaakt van plastic, het wordt geleverd met ingebouwde herbruikbare sticks.
• Star-vormige Ice Pop-schimmel, $ 13

IJsmachines: Hoog en Laag

Amazon.com
De Rolls Royce van ijsmachines, dit roestvrijstalen model heeft een ingebouwde compressor die een kwart gallon super romige goedheid maakt zonder tussen partijen te hoeven wachten.
• Lello 4080 Musso Lussino IJsmachine $ 700

Sur La Table
Verkrijgbaar in 7 kleuren, deze kleine ijsmachine is een eenvoudig elektrisch model dat prima is voor kleine partijen. Lees de volledige recensie hier.
• Cuisinart Classic Frozen Yoghurt, IJs en Sorbet Maker, Berry Blue, $ 50

Blenders: Hoog en Laag

Bed Bath & Beyond
Deze professionele blender heeft hard-core ijs crushing mogelijkheden en maakt ijs, sap, soep, en werkt even goed met warme en koude vloeistoffen. Lees de volledige recensie hier.
• Vita-Mix 1363 CIA Professional-serie platina-menger, $ 500

Krat en vat
Als u op zoek bent naar een betrouwbare blender die ijs kan crushen en een goede milkshake kan maken, is dit een populaire optie. Lees hier meer over Waring-beoordelingen.
• Waring Professional Blender, $ 100

Sapmachines: Hoog en Laag

Amazon.com
Een kauwende sapcentrifuge, die het sap langzaam uit sap persen en persen, sap en pulp scheiden. Het heeft ook een eenvoudige, zelfreinigende spoelmodus. Lees de volledige recensie hier.
• Hurom Slow Juicer, $ 360


Dit is een centrifugale juicer, die op hoge snelheid draait om groenten en fruit te verwerken. Het is niet zo naadloos en gemakkelijk te reinigen als luxemodellen, maar het klaart de klus. Lees de volledige recensie hier.
• Sapfontein compact, $ 100

Cream Whippers: Hoog en Laag

Amazon.com
Dit zijn het soort geklopte slagroommakers dat restaurants gebruiken - een roestvrijstalen container van een kwart liter met een oplader die ineendraait en een grote partij room maakt.
• iSi Profi Whipped Cream Maker, $ 110

Williams-Sonoma
Voor kleinere hoeveelheden handgeklopte room verkoopt Williams-Sonoma een goedkope plastic pomp die iets moeilijker te gebruiken is, maar voldoende voor taart- of milkshake-toppings.
• Quick Cream Whipper, $ 15

Foto: Zoku Quick Pop Storage Case | Williams-Sonoma

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën