High / Low & Really Really Low Lookalikes: De klassieke Florence Knoll Style-bank voor elk budget

Austin Mahone - Mmm Yeah ft. Pitbull (April 2019).

Austin Mahone - Mmm Yeah ft. Pitbull (April 2019).

Anonim

In veel opzichten is de bank die Florence Knoll in 1954 ontwierp voor Knoll Associates de perfecte sofa: mooi, elegant en toch minimaal genoeg om in een interieur te figureren met stukken in allerlei verschillende stijlen. Misschien is dat waarom het zo veel navolgers heeft geïnspireerd. Het goede nieuws is dat, zelfs als je het prijsplaatje van de Knoll-bank niet kunt betalen met tienduizenden dollar, er nog steeds tal van mooie stukken in de mid-century-stijl zijn. Hier zijn negen van onze favorieten, in een enorm prijzenpect voor elk budget.

Boven: dit is de gouden standaard, de Florence Knoll-bank, zoals te zien op AD Magazine. Het is verkrijgbaar bij Hive Modern vanaf $ 10.375.

Deze ac 3-zitbank heeft een iets slanker, meer casual uiterlijk ... en een iets lager prijskaartje, voor $ 7.107 (ook van Hive Modern).

Dit ontwerp knuffelt de grond een beetje meer, met mollige, gerieflijke rugkussens. Arden sofa, $ 2.800 van Jonathan Adler.

Sabine sofa van Room & Board, vanaf $ 2.299.

Petrie sofa, $ 1.699 van Crate & Barrel.

Peggy sofa uit het midden van de eeuw, vanaf $ 1099 bij West Elm.

Kennewick sofa, $ 999, 99 van Dot & Bo. (Deze ziet er min of meer uit als een echte knock-out van de Knoll-bank, dus als dat je dwars zit, raad ik je aan deze te vermijden.)

Princess gestoffeerde modulaire bank, $ 759, 99 van AllModern.

Betere huizen en tuinen Rowan linnen futon, $ 319 van Walmart.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.