A Historic Barcelona Hotel's Modern-Day romantische make-over

Rick Steves' Andalucía: The Best of Southern Spain (Juni- 2019).

Anonim

Naam: El Palauet Barcelona
Locatie: Barcelona, ​​Spanje

De inrichting van het hotel is de afgelopen zes jaar echt in de schijnwerpers getreden en boetiekhotels schieten op in schilderachtige steden en grootstedelijke steden, en bieden een meer intieme, samengestelde en op maat gemaakte klantenservice om u het gevoel te geven dat u thuis bent. huis. Toen ik naar de grote en grote deuren van het El Palauet-hotel aan de drukke straat Passeig de Gracia in de trendy winkelwijk van Barcelona reed, was de nadruk op het ontwerp vrij duidelijk. En na het krijgen van een rondleiding door het personeel, was de nadruk op de klant nog meer.

Open Huis Tour

Open Huis Tour

Tijdens een verjaardagsreis naar Barcelona deze afgelopen lente verbleven drie vriendinnen en ik in het verbluffend mooie El Palauet. Na dit hotel en zijn unieke design-esthetiek te hebben gezien in meerdere design- en reispublicaties als de 'Must Stay'-plek in Spanje, konden we niet wachten om het decor van het hotel te verkennen en een persoonlijke rondleiding te krijgen van het ongelooflijk vriendelijke personeel.

Open Huis Tour

Het hotel onderging een renovatieproces van twee jaar. In die tijd waren alle kamers volledig bijgewerkt en uitgerust met moderne apparatuur en hulpmiddelen die geschikt zijn voor de moderne tijd. Maar omdat El Palauet als een historische schat wordt beschouwd, zijn enkele originele elementen onaangetast gebleven, inclusief de 45 originele plafonds en de originele houten trapleuningen en leuningen, die dateren uit 1906. Zelfs het originele groene glas dat langs de muur werd gebruikt, een van de hoofdkantoren was er nog steeds en in tact.

Je wordt meteen teruggevoerd door de tijd wanneer je binnenkomt via twee grote houten deuren met glas-in-loodramen en de vintage liftschacht oprijdt naar de zes romantische suites. Grote deuren maken plaats voor verbluffend moderne witte kamers badend in zonlicht van alle kanten, inclusief een enorme bank in de woonkamer waar, geloof me als ik zeg, een epische selfie-sessie ten onder ging. Modern wit lederen meubilair valt op tegen muren en plafonds met de originele kroonlijst uit het oorspronkelijke ontwerp van het gebouw. Prachtige glazen tafels, roestvrijstalen keukentafels en slaapterrassen met mozaïekvloeren maken de ongelooflijke suites compleet.

Open Huis Tour

De buitenkant van het gebouw is voorzien van een prachtige glas-in-lood toren die zich helemaal uitstrekt van de benedenverdieping tot de bovenkant van het gebouw, en in de bar beneden, de naast elkaar gelegen rustieke kalkstenen muren en ultramoderne inrichting is, net als de rest van het hotel, uniek en fantastisch. Afgezien van het feit dat het slechts een van de meest Instagram-waardige plekken is om te verblijven, biedt El Palauet nachtelijke service waarbij de bedden kleine notities achterlaten op uw bed en de verlichting dimmen, en een 24-uurs persoonlijke conciërgedienst.

Open Huis Tour

Stuur ons uw eigen:

Deel uw huis met appartementstherapie: formulier voor het verzenden van een huisbezoek

Ben je een ontwerper / architect / decorateur? Deel uw woonproject: professioneel verzendingsformulier.

→ En zie al onze eerdere huisrondleidingen hier

Volg het bord van Apartment Therapy House Tours Apartment Therapy op Pinterest.

Dagelijks bijgewerkt met nieuwe rondleidingen vol met foto's om te pinnen en genieten!

Populaire Categorieën