Vakantie geschenken Je zult blij zijn dat je begon na te denken over NU ... Of, zoals, Soonish

Game of Thrones S6E04 Explained (April 2019).

Game of Thrones S6E04 Explained (April 2019).

Anonim

De Cosy Collection van Hannah Brown

Ik weet het, ik weet het, wie wil nu aan de vakantie denken? Maar hoor me uit, ben je ooit in december verbrand toen je een leuk idee had voor een geschenk, maar niet de tijd om het te krijgen of samen te krijgen? Frustrerend! Sommige geschenken hebben alleen meer doorlooptijd nodig, inclusief deze ...

Handgemaakte geschenken

Als je nu begint, kun je meer van de vakantie genieten in plaats van je zorgen te maken over het afmaken van je cadeau.

Gepersonaliseerde of aangepaste geschenken

Van plan iets gegraveerd, met een monogram of anderszins speciaal besteld te hebben? Plan ook op extra tijd. Gewoonlijk nemen deze toevoegingen slechts enkele extra weken in beslag, maar het loont om vooruit te plannen.

Etsy-geschenken

Elk jaar leer ik op de harde manier dat veel Etsy-verkopers hun winkels begin december opschorten, hetzij omdat ze tijd vrij willen hebben tijdens de vakantie of omdat ze tijd nodig hebben om reeds geplaatste bestellingen uit te voeren.

Portretten

Een gefotografeerd, geverfd of getekend portret is een geweldig idee (en zou je kerstkaart kunnen zijn), maar als je te lang wacht, zie je dat kunstenaars al vol zitten met werk.

"Het" geschenken

Ben je dol op super trendy-nu cadeaus kopen? Als iets zo populair is, heeft het een kans om te verkopen, staak nu voordat het te laat is.

Populair speelgoed

Vergelijkbaar met het 'it'-cadeau - elk jaar zijn er een paar hete speeltjes die uitverkocht zijn voor de feestdagen (en op eBay een' zwarte markt 'voor hen creëren). Totdat de vakantie-waanzin echt in beweging is, is het moeilijk om te weten wat dit speelgoed gaat worden (voorspelling voor 2015: Star Wars-speelgoed), maar let op wat uw kind de komende paar maanden vraagt ​​of interesseert en koop het vroeg om teleurstelling te voorkomen.

Overzee kopen

Heb je een geschenk in het buitenland in het oog? Als je het nu koopt, vermijd je de verzendkosten en hoef je je niet af te vragen hoe lang het duurt om de douane te wissen.

Verzenden overzee

Ligt het aan mij of zijn de kosten van het versturen van pakketten in de afgelopen jaren omhooggeschoten? Vergelijkbaar met het kopen van overzees hierboven, als je van plan bent om geschenken naar geliefden over de oceaan te sturen, moet je op zijn minst nadenken over het verwerven of het maken van hun geschenk. Als u het snel verzendt, kunt u het mogelijk goedkoper en natuurlijk langzaam verzenden.

Nog een goede reden om nu cadeaus te kopen

Als u meestal veel geschenken koopt, spreidt u de kosten in enkele maanden uit en neemt de druk in december van uw portemonnee af om te voorkomen dat u voor tegoeden betaalt.

Iets dat ik ben vergeten? Meedoen!