Holy Crypton, Batman! Wegman doet je bank ...

Holy Artwork Batman! An interview with Athena Finger on the Hangin With Web Show (Mei 2019).

Anonim

Zo schattig. Het is geen nieuws dat William Wegman stof met Crypton heeft gemaakt - wat een ongelooflijke marketingwedstrijd lijkt, gezien het feit dat hij een fotograaf van honden is. Maar het getuigt van de opmerkelijke aantrekkingskracht die schattige dieren hebben op onze psyche dat Crypton zoveel producten heeft gemaakt rond het thema van Wegman. Denk je dat we binnenkort Sally Mann zullen zien doen met hoofdkussens, met contouren van haar dochters?

Crypton is slim. Ze benaderden Wegman en zijn weimaraners omdat de zaag "verschillende levensstijlverschuivingen hadden gericht op honden (huisdieren), kinderen en familie" en naar dit groeiende segment wilden handelen. Ze zeggen dat "meer dan 29% van de hondenbezitters hun honden meeneemt naar hotels" en dat de hotelsector is verhuisd om dit mogelijk te maken. Interessant, maar waar zijn de kattenliefhebbers in dit alles?

Crypton is ook goed. Achter de schattige, doggy afbeeldingen hebben ze een neutraal en downtown chique kleurenpalet gebruikt dat (past bij de honden maar ook). Wegman heeft 6 stoffen op 10 kleurenmanieren uitgevoerd met namen als Material Dog, Dog to Dog en Hound in the Round. Alle zijn vlek-, vocht-, bacteriën- en geurbestendig. Alle zijn verkrijgbaar via Kravet of een van hun vertegenwoordigers (800.645.9068). MGR