Rondleiding door het huis: Kathy's miniatuurwereld van glamour

Anonim

Naam: Kathy
Locatie: Brooklyn Heights, Brooklyn
Grootte: 750 sq.ft. 3 kamers, geen keuken
Jaren woonden in: 3 jaar

>>

Diavoorstelling openen

Toen ik de verweerde maar mooie kronkelige houten trap naar de vijf verdiepingen omhoog klom naar het appartement van Kathy, stelde ik me een beklimming voor van een 19e-eeuws Parijse atelier vol stof en rommel, maar ook een kamer vol edelstenen. Toen ik aankwam, was ik niet teleurgesteld ...

>>

Diavoorstelling openen

Kathy heeft geen voordeur of keuken en als je je glas water neerlegt, is het moeilijk om het opnieuw te vinden. Maar de chaos bestaat uit een wereld van miniaturen. Bij elke beurt zijn er poppenhuizen - gevonden op ebay, gebouwd door experts, geborgen van de straat. En het morsen van die poppenhuizen zijn oneindige variëteiten van miniatuurmensen, meubels en accessoires.

Het was nog maar tien jaar geleden dat Kathy haar eerste poppenhuis zag. Helaas was het huis dat ze in een winkel zag, al gekocht. De eigenaar van de winkel was zo vriendelijk om Kathy het huis voor drie dagen te verhuren - genoeg tijd om te stollen wat een levenslange obsessie zou worden. Sinds dat eerste huis is de vurigheid alleen maar gegroeid. Kathy gelooft dat er een markt is voor modern poppenhuismeubilair en heeft op eigen houtje geprobeerd om miniatuurstukken uit het midden van de eeuw te creëren en nieuw leven in te blazen.

Haar prijzenbezit is een huis gemodelleerd naar het meesterwerk van Philip Johnson dat ze had gebouwd door een architectenbureau in Los Angeles. Ze vroeg een vriend, Mary Kennyto om de poppen en een andere vriend te maken, Susan Hunt Yule om alle kleren te maken. Anderen waren vriendelijk en getalenteerd genoeg om meubels op maat te maken en de verlichting aan te sluiten. Een paar stukken uit het midden van de eeuw zijn vintage uit een tijd dat een paar bedrijven ze maakten.

Kathy hoopt een fabrikant te vinden die bereid is om deze zaak op zich te nemen, mid-eeuwse miniatuurwoningen te creëren en op de markt te brengen en zijn interieurs voor diegenen die van de miniwereld houden, maar een hoge stijloptie willen.

AT Meta Survey:
Stijl: Brownstone - meer dan 100 jaar oud.

Inspiratie: Boho Slob

Favoriet element: het poppenhuis

Grootste uitdaging: ik daag mezelf niet uit in een appartement, in het leven! Misschien zal ik het opnieuw doen, omdat ik vroeger.

Wat vrienden zeggen: ze zeggen beleefd dat ik niet zo'n slobber ben. Jij kent de waarheid.

Grootste schaamte: bijna lawine bergen spullen.

Proudest DIY: de gordijnen van de studio.

Grootste verwennerij: het poppenhuis

Beste advies: wees niet zoals ik. Wees meer georganiseerd en netter.

Droombron : niet relevant. Oké, een oud, goedkoop gemaakt decokeukenkastje. Ik hou van dat ding!

AT Dollhouse Survey:

Grootte: dit is zo schattig! Omdat om de vierkante voetvraag te beantwoorden - het is ongeveer 6 vierkante voet en het is één slaapkamer plus hol (zo zou het in NYC geadverteerd worden als het een echt appartement was.

Woonde in : Ongeveer 1 maand - door een fictief gezin. De mama en papa zijn ongeveer 5 centimeter lang. De vader en moeder zijn minder dan een jaar oud en de baby is een vintage caco-pop - ongeveer 60 jaar oud.

Stijl: bauhaus, deco, midden van de eeuw

Inspiratie: Een poppenhuis uit de jaren 50, het glazen huis van Phillip Johnson. Het poppenhuis is vernoemd naar mijn vader, Paul V. Osborn.

Favoriet element: de vlinderstoel gemaakt door twee kunstenaars.

Grootste uitdaging: betalen voor het prototype. Een andere enorme uitdaging was het gordijn - de juiste drapiness krijgen was misschien een koud kunstje voor iemand, maar het was niet voor mij. Het is het beste poppenhuisgordijn in termen van realisme - ik heb het ooit gezien - en jongen ken ik poppenhuizen.

Wat vrienden zeggen: "Holy shit dit is het beste poppenhuis ter wereld. Het is ongelooflijk." Ze ZIJN vrienden, maar ik heb het gevoel dat ze hetzelfde zouden zeggen als ik niet in de kamer was.

Grootste schaamte: ik maak me zorgen over het moeten zijn van een bedrijfspersoon. Het is eigenlijk gênant. Ik wil alleen ontwerpen omdat ik weet hoe dat moet, maar als er ooit geld verschijnt, als dit een grote hit wordt, wil ik eerlijk worden betaald. Dit roept een miljoen vragen op die ik ken. Moet een briljant idee / ontwerp ook een geweldig bedrijf zijn? Wat heeft dat met Appartementtherapie te maken - niets!

Proudest DIY: Art die het gezicht en de lichamen van de poppenhuispoppen regisseert. Dat is geen doe-het-zelf en het was een echte samenwerking (met een vrouw genaamd Mary Kenny), maar dat is waar ik het meest trots op ben, en denkend aan het veranderen van kleding voor de poppenhuispop. 'S Werelds eerste poppenhuismodepop. Dat is geen perfecte antwoord op uw vraag en het past niet bij Apartment Therapy, maar ik weet zeker dat het niet uitmaakt.

Grootste verwennerij : het huis zelf.

Beste advies: Vraag me over een jaar. Ik weet het nog steeds niet zeker.

Droombron : Ebay. Saai maar waar. Dat is waar het meeste meubilair vandaan kwam. De gast die het huis heeft gemaakt, heeft de ovale eettafel en een volledig transparante schuifdeurkast gemaakt - J en G Models - en hij maakt de slaapkamer. Ik wou dat hij erover opschoot !! Ik hou van zijn werk. Hij is geweldig.

>>

Diavoorstelling openen

Heb je een idee voor een rondleiding door het huis? Laat het me weten!

Bekijk hier onze archieven van eerdere huisrondleidingen!

Diavoorstelling openen

Diavoorstelling openen

Diavoorstelling openen

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën