Hoe 114-Square-Foot Studio schikken?

Calculating the square footage of a house | Measurement | Pre-Algebra | Khan Academy (April 2019).

Calculating the square footage of a house | Measurement | Pre-Algebra | Khan Academy (April 2019).

Anonim

Vraag: Hallo, ik ben een student en woon nu ongeveer drie jaar in een piepkleine kamer. Mijn kansen om de grotere kamer naar beneden te krijgen zijn neergeschoten, dus ik moet nog minstens een jaar in deze kamer blijven (en misschien nog eens 2-4 jaar). De laatste tijd heb ik echter het gevoel dat het vol zit - vrij normaal omdat ik veel benodigdheden heb voor mijn studie en ik eigenlijk alles hier heb, één winterjas opsla in het huis van mijn ouders ...

Mijn kamer is ongeveer 114 vierkante voet (plattegrond is in meter - het is erg slordig). Ik heb 4 ingebouwde planken (de grote x, meet 11 "x53.5") en een andere kleinere plank boven mijn gootsteen. De keuken heeft 3 kasten, 1 lade en een kleine onder de aanrechtkoelkast.

Het meubilair dat met de kamer is meegeleverd, mag niet worden verplaatst (tenzij ik het kan opslaan en ik kan het niet, mijn ouder zei nee toen ik vroeg: p). Dit omvat de grote tafel bij het raam, het bed naast de ingebouwde planken en de kast naast de keuken.
Het andere meubilair dat ik heb is een kleine boekenplank naast het bureau, twee KALLAX van Ikea (een achter het bed en een naast de deur en kast), een kleine poef doet dienst als nachtkastje en een kleine la naast mijn keuken.
Ik mag ook geen verf verversen (alles behalve de muur met de planken en de keuken is wit geverfd, de rest is een soort mosgroen) aan de muren noch mag ik iets ophangen of gaten boren dingen (alleen in de kast mag ik dingen ophangen).

Hoe kan ik in deze omstandigheden het meeste uit mijn leefruimte halen? -Gezien door Emily

Editor: Dat is nog maar een kleine ruimte! Mijn lezing van Emily's brief is dat de keuken in kwestie deel uitmaakt van de kamer, maar laat het me weten als je denkt dat deze interpretatie onjuist is. Hoe dan ook, dat is een zeer kleine leefruimte, en ik weet dat onze wijze lezers veel inzichten zullen hebben om te delen!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).