Hoe om te gaan wanneer je een grote kledingkast hebt, maar een kleine kast

Hoe duurzaam is mijn kledingkast? (Juli- 2019).

Anonim

Dus heb je kleine kast tot de rand gevuld. En het dressoir ook. Je hebt de hengelverlengingen en de mandjes op de plank gedaan en het lijkt nog steeds niet voldoende ruimte te bieden voor je enorme kledingcollectie. Maak je geen zorgen. Verwijder een van deze oplossingen voordat je de helft leegmaakt of verplaatst naar een opslageenheid (oftewel de locatie van je ouders).

Maak kledingrekken Een deel van je inrichting

Als een goed zichtbaar kledingrek in goede vorm is, is het echt chique, kijk dan eens naar de bovenstaande studio in Pause Designs. De kunst is om je beste stukken eruit te halen om tentoongesteld te worden en ervoor te zorgen dat ze goed gecoördineerd zijn om er goed uit te zien (en leuke, bijpassende hangers te kopen!). Je maakt hier kunst. Het gebeurt gewoon zo dat het je kastproblemen helpt verlichten.

→ Top tien: de beste vrijstaande kleerkasten en kledingrekken

Een duplex in Oost-Londen van Sigmar via Houzz

Investeer in een kledingkast (zoals in, het meubilair)

Als je het budget en de footprint voor een gesloten kledingkast of kast hebt, is het net alsof je een tweede kast toevoegt. IKEA heeft een grote selectie garderobes die geen arm en een been kosten.

→ IKEA Hacks: 10 doe-het-zelf manieren om goedkope garderobekasten er duurder uit te laten zien

Claire & Luke's Soulful Logan Square-appartement

Multifunctionele opslag in andere kamers

Kies voor een tv-console met opbergruimte (het kan zelfs een dressoir zijn!) En winkel buiten het seizoen of minder gedragen kleding in de woonkamer. Wie heeft er tegenwoordig tegenwoordig dvd's? Hetzelfde geldt voor al het andere met laden, inclusief nachtkastjes, archiefkasten en, ja, zelfs de keuken.

Amanda's door Californië geïnspireerde New York-appartement

Morsen in de ingang

Bepaalde items - denk tassen, hoeden en jassen - kunnen permanent worden verplaatst naar de ingang. Laad op haken en mooie opbergmanden en verplaats een deel van je grootste items voorgoed uit de kast.

Populaire Categorieën