Hoe te versieren rond een stuk met veel patina

DREAM DADDY CULT ENDING! | Dream Daddy A Dad Dating Simulator Secret Joseph Cult Ending (Juli- 2019).

Anonim

Keith en Paige's Scrounge n 'Lounge

Er zijn bepaalde meubels of decor die geschiedenis hebben. Op een goede dag zou je hun specifieke stijl vintage of shabby chic kunnen noemen; op een slechte dag is het gewoon vervallen. Stukken vol patina kunnen super speciaal zijn en er geweldig uitzien, vooral als ze bij de juiste aanraking horen. Hier ziet u hoe uw eigen stukken op een goede manier opvallen.

Laat zijn imperfecties schijnen

Je hebt ervoor gekozen dit stuk niet opnieuw te spelen, dus vier het in al zijn versleten glorie. Met andere woorden, bezit het! Stop je stuk niet weg alsof het halverwege de deur is, zet het voor en midden en laat het een pronkstuk zijn.

Design & Chemistry in Seattle Deel 1: Brooke

Contrast het met slankere stijlen

Denk aan patina als een afdruk: het is een sterke uitspraak dus gebruik het in beperkte hoeveelheden en meng het met eenvoudigere, slankere stukken voor een mooi contrast. Patina heeft meestal veel textuur, dus het is altijd leuk om een ​​vleugje metaal toe te voegen op een rustieke boerderijtafel of een glanzende verf op de muur achter een opgeruwde boekenkast.

Design & Chemistry in Seattle Deel 2: Tyler

Onderzoek het verhaal

De helft van het plezier van het hebben van een meubel met patina viert zijn geschiedenis. Dus vraag het! Praat met de verkoper van de vlooienmarkt, je oma of de persoon die je zag, gooi dit ding op straat en ontdek alles wat je kunt. Of, verzin het! Je weet tenslotte niet dat een Victoriaanse dame NIET betrapt werd op een ongeoorloofde affaire terwijl ze aan die chaise longue lag en niemand anders dat ook zou weten!

Populaire Categorieën