Hoe versier je, wanneer je een ontwerp-alleseter bent

Hoe VERSIER je als meisje een MEISJE!? - Linda de Munck (April 2019).

Hoe VERSIER je als meisje een MEISJE!? - Linda de Munck (April 2019).

Anonim

Erin's Modern Loft

Ben jij het type dat helemaal in de war raakt wanneer je wordt gevraagd om je decor te definiëren? Ik bedoel, hoe kun je een enkele stijl definiëren als je gewoon een beetje van alles wilt houden. Wanneer uw smaak onvoorspelbaar is, zijn er een paar manieren om ervoor te zorgen dat uw huis net zo vloeibaar blijft als uw steeds veranderende stijl.

Begin met neutrale, klassieke nietjes ...

Al die dingen die moeilijk of duur zijn om vaak te veranderen - de bank, het bedframe en alles wat is ingebouwd of vastgelijmd - moet de vanilla-basis zijn van je 31-smakenstijlmenu. De accessoires zijn waar je alles introduceert wat gepikeerd is je interesse de laatste tijd - probeer vooral trendy items te krijgen.

... Maak dan gebruik van enkele snelverwisselende geheimen

Maak gebruik van die stijlgeheimen waarmee je je decor in een opwelling kunt veranderen. Je hoeft geen enkele verbintenis aan te gaan met deze stukken - ze zoeken gewoon een goede tijd.

Dubbelzijdig kussen, Grida Studio / Etsy, $ 19, 50

Dubbelzijdige kussens

Gooi kussens met contrasterende stoffen aan elke kant om het uiterlijk van de bank of het bed in ongeveer 10 seconden te veranderen. Als u niet precies kunt vinden wat u nodig heeft, overweeg dan om er zelf een te maken of deze op maat te laten maken.

MOSSLANDA Picture Ledge, IKEA, $ 5, 99- $ 9, 99

Afbeelding Ledges

Niet dat een frame van de muur trekken en een andere ophangen is zo moeilijk, maar beeldlijsten maken het allemaal heel, heel eenvoudig. Hang een richel achter de bank of boven het bed en geniet van de vrijheid om je muren in een opwelling te kleden.

Pioenen Tijdelijke achtergrond, jagen op papier, $ 35

Schil en plak behang

Tijdelijk behang is niet alleen voor huurders meer. Je kunt genieten van je favoriete achtergrondstijlen - ik ben dol op palmbladeren nu - zonder ze voor altijd meer te binden.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën