Hoe versier je met Plaid (ook al ben je geen Schot, geen Houthakker of Punk)

Our Miss Brooks: Head of the Board / Faculty Cheer Leader / Taking the Rap for Mr. Boynton (April 2019).

Our Miss Brooks: Head of the Board / Faculty Cheer Leader / Taking the Rap for Mr. Boynton (April 2019).

Anonim

Plaid bevindt zich momenteel op de kruising van high fashion, grunge revival, de recente erfgoedbeweging en natuurlijk een van de huidige marketingcampagnes van Target. In de loop der jaren wordt het ook gelezen als preppy, punk en hipster. Maar als je van een van deze associaties scheidt, is het een klassiek grafisch patroon met veel mogelijkheden. Het is ook functioneel en trendy.

Hier zijn enkele tips voor het gebruik van plaid in de inrichting van uw huis, te beginnen met de bovenstaande afbeelding van Fantastic Frank van een gezellige eetkamer met groene muren en retro-decor. En als je klaar bent, ga je naar de geruite items die nu in de winkels zijn:

→ Waar te koop Tartan, Buffalo Check & Windowpane-patronen

Als een funky gestoffeerde stoel : twee stijlen contrasteren in één object voegt intriges toe en brengt beide stijlen in balans, zoals toen Lonny deze mod-eetset had die opnieuw was bekleed met zwart-witcheck.

Soft Shades gebruiken: de plaid op geruite actie in de woonkamer van deze moderne cottage is niet overweldigend vanwege de gedempte grijze en groene kleuren. Stel je het in plaats daarvan voor als ze in rood, groen en blauw waren.

Geplaatst waar je het minst verwacht Het: laten we behang het plafond in blauwe plaid als deze kamer van Elle Decor!

Als een kleurrijk accent: deze heldere en levendige plaid deken maakt de kamer in dit huis in Brooklyn volledig zichtbaar op Design Sponge.

Voor de gezellige factor: dit is tenslotte plaid, dus gebruik het waar het voor is: jezelf in zacht comfort wikkelen. Alli van Hooray Blog heeft deze plaid kussenslopen voor haar bed gemaakt en ze zien er geweldig uit.

Behandeld eenvoudig als een ander patroon : hier wordt een grotere geruite deken gecombineerd met een kussen in Marokkaanse stijl en een gestoffeerd hoofdeinde in stof van Lake August.

Als muurtextuur: het plaidbehang in dit Zweedse huis (oorspronkelijk te koop op Alvhem Makleri) voegt subtiele visuele aandacht toe aan een verder eenvoudige moderne witte kamer.

Seizoensgebonden: Als plaid alleen goed aanvoelt tijdens de koudere maanden, haal je je tafellaken met buffelcontrole voor de feestdagen en berg het op tijdens de warmere maanden.

Met mate: als je schichtig bent als een Schot, Lumberjack of 90-er muzikant uit Seattle, gebruik dan gewoon een aanraking in de kamer door middel van kussens of een deken.

Dramatisch: claim de plaid, ongeacht je stijl en ga er gewoon voor als een statement wall. Hoewel dit een Zweeds huis is, werkt het nog steeds.

Populaire Categorieën