Hoe een versierend duo $ 200 zou uitgeven om een ​​slaapkamer te updaten

On the Run from the CIA: The Experiences of a Central Intelligence Agency Case Officer (Mei 2019).

Anonim

We hebben het keer op keer gehoord: de slaapkamer is vaak de laatste plek die je aanpakt omdat het achter gesloten deuren ligt (en het lijkt praktischer om je energie en dollars te besteden aan de meer openbare ruimtes van je huis). Echter, alleen omdat je nog niet klaar bent om een ​​diepe duik te nemen in het opnieuw bedenken van je slaapvertrekken, wil dat nog niet zeggen dat er in de tussentijd niet iets is dat je kunt doen om de plaats op te krikken.

.

een beetje als een pre-makeover.

Loading slideshow ...

Bekend om hun verfrissende paletten en een mogelijkheid om ruimtes samen te stellen die zowel comfortabel als Pinterest-waardig zijn qua inspiratie, hebben we Syd en Shea McGee, het man-en-vrouw-ontwerpduo achter de Studio McGee uit Salt Lake City, opgeroepen, om ons te helpen een beetje virtueel te winkelen (ze zijn tenslotte niet alleen ontwerpers, maar ook de eigenaren van McGee & Co. - een kwijlende online decorwinkel). We vroegen hen hoe ze $ 200 zouden uitgeven om een ​​scheutje nieuwigheid naar een vermoeide slaapkamer te brengen, en hier is wat ze te zeggen hadden (teaser: het is allemaal vrij neutraal, dus hun keuze zou werken in zowat elk bestaand kleurenpalet en ontwerp) :

Hyacinth bij Jenny's Print Shop, $ 20

"Kunstwerken, spiegels en ander muurdecor zijn een grote manier om indruk te maken op een kamer", zegt Shea. "Deze print heeft een high-end feel, maar het is slechts $ 20. Je kunt bijwerken wat al in een frame staat dat je hebt of als je geen frame hebt, dit zou er geweldig uitzien in een IKEA RIBBA-frame in het zwart."

Zeegrasmand met lederen handvatten bij Etsy, $ 28

"We zijn altijd op de markt voor een goede mand!" zegt Syd. "Decoratieve opslag is een manier om de rommel tot een minimum te beperken in de slaapkamer." De warmte van de leren details geeft deze mand een luxueus gevoel terwijl hij toch een no-nonsense uitstraling heeft. "

Kunstplant in White Pot bij Target, $ 7, 99

"Groen is een must in zowat elke kamer, " legt Shea uit. "Het voegt een schoon en levendig element toe. Hoewel we grote fans zijn van het echte werk, is deze kunstmatige vetplant verrassend realistisch en kost het geen onderhoud als je een zwarte duim hebt."

Katoenen kussenhoes bij H & M, $ 5, 99

"Gooi kussens zijn een snelle manier om het uiterlijk van een slaapkamer te veranderen, " zegt Syd. "De biologische stippen in dit kussen hebben veel plezier beweging."

Twin Bell Alarm Clock in Overcoat Gray bij McGee & Co., $ 32

"We houden van de old school look en de kwaliteit van deze wekker." Verklaart Shea, "Het verhoogt echt je nachtklassestijl!"

Gestreepte Tweekleuren Sjaal Deken bij Zara Home, $ 29, 90

"De ruwe randen en strepen in deze worp maken het een veelzijdige toevoeging om over het bed te draperen", zegt Shea.

Audrey Collection Desk Lamp bij Target, $ 39, 99

"We zijn dol op het gebruik van taaklampen op nachtkastjes, " voegt Syd eraan toe, "en deze heeft een high-market look die een beetje diepte aan je ontwerp zal toevoegen."

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.