Hoe te kleden Formele Dining Set?

Ratatouille Casserole - Bruno Albouze - THE REAL DEAL (Juni- 2019).

Anonim

Vraag: Hallo appartementstherapie - Ik ben al heel lang lezer van uw site en wilde kijken of ik professionele hulp kon krijgen. Mijn ouders hebben hun huis onlangs verkocht en gaan me een vrij dure eetkamer geven die ze jaren geleden uit Pottery Barn hebben gekocht. Het is een erg leuke tafel, maar niet precies wat ik zou uitzoeken als ik er zelf een zou kopen ...

Eventuele ideeën over hoe ik het zou kunnen "aankleden", dus het is niet zo formeel en benauwd? De meerderheid van de stukken in mijn huis zijn Modern & Mid-Century (denk aan West Elm, CB2, Crate & Barrel).

Het is een open conceptruimte dus ik denk dat ik het misschien moet doorgeven als er niets is dat ik kan doen om het te laten werken. Misschien stoelen ruilen? Een leuk vloerkleed? Alle ideeën, appartementtherapie ?? -Gezien door Mark

Editor: Wat een geweldige vraag: wat doe je als iemand je iets leuks geeft (misschien veel leuker dan je jezelf zou kunnen veroorloven) maar het past niet bij de rest van je huis? En in het bijzonder, hoe kan Mark deze set afstellen om in de rest van zijn meubels te passen? Professional Apartment Therapy-lezers, haal het weg!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Populaire Categorieën