Hoe past u een ingebouwde bar in een klein huis aan?

Primitive Technology: Tiled Roof Hut (Juli- 2019).

Anonim

Thuis beginnen, het gaat erom te leren hoe je wilt leven. En als je in een kleiner huis of appartement verblijft - in minder dan 800 vierkante meter woont - moet je echt prioriteiten stellen. Beslissen wat van het grootste belang is in je huis is natuurlijk volkomen subjectief. Dus hoewel er misschien geen ruimte is voor bijvoorbeeld een wasmachine of een eettafel, kunt u nog steeds ruimte maken voor een goede thuisbar. Want soms is voor sommige mensen het uitdagen van de hoogste prioriteit.

De foto's hierboven leggen de woonkamer vast in een huis in Brooklyn, eigendom van Brenna en Andrew, die in het septembernummer van het Good Housekeeping-tijdschrift hun flatgebouw met een oppervlakte van minder dan 800 vierkante meter tentoonstelden. Een van de vele geweldige projecten die ze in een recente renovatie hebben ondernomen, was het ombouwen van een strakke ingebouwde boekenkast tot een thuisbar in een partyhub, compleet met een wijnkoelkast en voldoende ruimte voor drankflessen en glazen.

Meer ingebouwde nook bars en kasten

Het is een goede herinnering om de kleine gaatjes van je kleine huis niet te negeren. Per slot van rekening is de hoek van een man de thuisbar van een ander. Om je inspiratie op te wekken, zijn hier nog 4 huisbarren ingebouwd in hoekjes, kasten, kasten en boekenplanken.

Een appartement in New York City ontworpen door James Wagman

Een boekenkast bar van This Old House

Een Californisch huis ontworpen door Ann Lowengart

Een kaststang in San Francisco van Sutro Architects

Probeer een boekenkastbalk

Als je het je niet kunt veroorloven om een ​​hele kast of boekenplank op te geven, zijn hier een paar kleinschalige baropstellingen die slechts een paar plankjes gebruiken.

Een thuis in New York van Leanne Ford Interiors

Elle Decor's 2014 Modern Life Concept House, gemaakt door Ann Street Studios

Een Palm Beach appartement van House Beautiful

Hoe past u een thuisbar in uw kleine ruimte? Boekenplank? Bar cart?