Hoe u de wijzigingen bijhoudt die u aan een vakantiewoning aanbrengt

Anonim

Scott & Kristan's Inspirerende Arts District Loft

Heb je ooit kleine, tijdelijke en omkeerbare veranderingen aangebracht in je appartement om het uiterlijk van je ruimte te verbeteren, volledig en volledig van plan om alles terug op zijn plaats te zetten als je weggaat? Je zult deze snelle, verrassend voor de hand liggende, maar ongelooflijk belangrijke gids willen lezen om ervoor te zorgen dat je alles terug kunt zetten zoals het was toen je naar binnen ging als de tijd rijp was om te verhuizen.

De eerste stap is natuurlijk om de communicatielijn met uw verhuurder te openen en uw plannen te delen, zelfs als de kleine wijzigingen die u hebt gepland, hun eigendom niet permanent zullen wijzigen of beschadigen.

Je hebt misschien al je eigen manier ontwikkeld om veranderingen en dingen bij te houden. Maar als dit je eerste kennismaking met de wereld van huuraanpassing is of je hebt in het verleden een vreselijke klus geklaard van het bijhouden van wijzigingen, houd deze ideeën dan in gedachten wanneer je de volgende keer je schroevendraaier op een rusteloze huurdag wegslaat:

Stap één: houd een doorlopende, gemakkelijk te vinden lijst bij van wat u doet

Start een lijst - bij voorkeur een digitale op uw computer en / of telefoon van elke wijziging die u aanbrengt. Organiseer het op kamer, noteer wat je hebt gedaan, wat de oorspronkelijke staat was, welke datum je hebt aangebracht en waar je elementen van de accommodatie die je van plan bent te verbergen opslaat.

Stap twee: Maak foto's

Maak niet alleen foto's van hoe de verhuur eruit zag, maar verdiep je in het aanpassen ervan ... maak ook foto's van het proces van het uit elkaar halen van dingen. Ik had ooit dit appartement met echt oude metalen keukenkasten met deze waanzinnig ingewikkelde metalen scharnieren die je in honderd richtingen moest draaien om in en uit de basis te komen. Door foto's van het proces te maken zijn de deuren gemakkelijker te maken.

Whitney's Traditional Meets Glamour Austin Apartment

Stap drie: Markeer originele elementen duidelijk en tijdelijk

Ook met die kasten heb ik op maskeringstape met een scherpte aangegeven in welke richting ze gingen, welke kant omhoog ging en in welke volgorde ze gingen. Je zou soortgelijke inspanningen kunnen leveren als het gaat om het markeren van de goede kant van een item en meer.

Stap vier: houd het allemaal veilig en op één plek

Stop niet alleen die lelijke plafondlamp in de kast achter de boiler (ik denk dat ik dit heb gedaan zoals in elk appartement dat ik ooit heb gehuurd). Koop een plastic opbergdoos van goede maat, wat noppenfolie en wat je nog meer nodig hebt om de spullen veilig op te bergen die je moet vervangen als het tijd is om te verhuizen. Wikkel de dingen op zodat ze niet kapot gaan. Weet dat wanneer het tijd is om te verhuizen, je weet waar alles is - allemaal op dezelfde plek! Of als uw verhuurder open lijkt te staan ​​voor het idee, vraag hem dan of hij de items die u heeft verwijderd, wil behouden.

Stap vijf: Los NU eventuele fouten of breaks op

Ongelukken kunnen gebeuren, maar sla de dingen niet in een gebroken staat op. Niet alleen zal het doen van die schade het meer, het opslaan van beschadigd kan het later onmogelijk maken, of je zou vergeten hoe het moet worden opgelost. Confronteer alle problemen die direct en eerlijk naar boven komen.

Populaire Categorieën