Hoe maak je een Easy Wall Tapestry (van een Accent Rug!)

Anonim

Dit is een geweldige tutorial van een van onze lezers die dit trendy hangende tapijt maakte van een in de winkel gekocht kleed. Het is een geweldige snelkoppeling naar een DIY-inrichting die je dagenlang niet laat weven.

Wat je nodig hebt

materialen

  • Handgeweven accent tapijt (van Target Zie vergelijkbare versie hier.)

  • Jutetouw

  • 1 Gouden caféstaaf

  • 30ft touw

  • 2 strengen grof garen

Hulpmiddelen

  • 5.50 1/9 haaknaald

  • Heet lijm en pistool

  • Zware schaar,

Instructions

1. Knip het ene uiteinde van het tapijt eraf en ontrafel het 7-8 centimeter omhoog. Stel de zwarte chenille in die je even apart hebt getrokken. Dit laat een dunne ponylaag achter op het tapijt. Bind de nieuw hangende pony in een dubbele knoop elke centimeter of zo over de rand om te voorkomen dat het tapijt verder uitrafelt. Voeg een zware lijn hete lijm aan de onderkant boven de pony toe om het tapijt te verstevigen en te voorkomen dat het nog verder uitrafelt.

2. Vervolgens voeg je lagen pony toe in zowel het garen als de jute. Pak de blauwe chenille die je van het tapijt hebt getrokken en snijd 14 inch-stroken. Bevestig het daarna weer op het tapijt met een eenvoudige leeuwerikkopknoop. (Als je geen chenille meer hebt die je uit het kleed hebt gehaald, ga je in plaats daarvan je nieuwe garen gebruiken.)

3. Herhaal deze knoop in patronen over je hele kleed, gebruikmakend van zowel de chenille / het garen als de ontrafelde delen van het nieuwe touw. Als je hetzelfde ontwerp wilt gebruiken, kijk dan eens naar Made in a Day voor grafieken over hoe je de lagen van nieuwe pony moet ordenen. Of experimenteer met uw eigen ontwerp!

4. Wanneer u de pony hebt toegevoegd, trimt u de randen in een diagonaal patroon (of hoe u ook kiest).

5. Om het tapijt op te hangen, scheurt u de naad van de gevouwen bandrand aan het ene uiteinde van het tapijt open. Rol de rand uit, vouw hem één keer om (zo groot dat de caféstaaf erin past) en lijm vervolgens de rand weer terug naar de achterkant van het tapijt.

Tip: als uw tapijt geen band heeft, vouwt u gewoon over de rand van het tapijt en warme lijm.

5. Voeg de caféstaaf toe, knip een lang stuk jutetouw en knoop het aan elk uiteinde vast. Ophangen!

Veel dank aan Kim van Made in a Day om te delen. Er zijn nog veel meer foto's en details op haar site, dus ga daarheen voor meer hulp!

Heb je een geweldig DIY-project of zelfstudie die je met anderen wilt delen? Laat het ons weten! We houden ervan om uit te zoeken wat je deze dagen maakt en van onze lezers te leren. Als je klaar bent, klik je hier om je project en foto's in te dienen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën