Hoe kies je het juiste kussen om te slapen?

Anonim

Ik gebruikte gewoon het kussen dat er in de buurt was, maar ergens in het afgelopen jaar gaf mijn broer me een kussen van traagschuim. Bedankt, Mike.

Als u een goed kussen gebruikt, blijft uw nek en ruggengraat gezond en wordt slapen veel aangenamer. Mijn Tempur-kussen past goed bij mij, maar comfort is individueel en er zijn veel opties. Hoewel het niet echt een kussenversie van Maxwell's A Year in Bed is, zijn hier enkele dingen om rekening mee te houden tijdens het winkelen.

1. Denk na over hoe je slaapt. Niemand blijft tijdens het zzzing in precies dezelfde positie, maar we hebben allemaal een positie of twee die geruststellend is en het beste voelt. Als je op je zij slaapt, heb je een kussen nodig met voldoende hoogte om de ruimte tussen je schouder, nek en hoofd te vullen. Als u een rugslaper bent, zal een kussen met een lager profiel uw nek wiegen. Als je net als ik bent en op je buik slaapt, wil je iets duns.

2. Denk na over waar je op slaapt. Uw matras en kussens moeten samen werken. Ik zou mijn Tempur-kussen kussen misschien niet zo comfortabel vinden als ik niet op een traagschuim matras topper zou slapen.

3. Evalueer vulmaterialen. Dit is waar dingen gecompliceerd kunnen worden, omdat je kussens gevuld kunnen zijn met van boekweit tot katoen. Website Sleeplikethedead verzamelt beoordelingen van retailers zoals Amazon.com en biedt een verspilling van de voor- en nadelen van elk type vulling: de laatste omvatten zaken als klonteren en uitgassen. Consumer Reports raadt aan te controleren op een strak geweven weefsel en kussens te comprimeren om hun stevigheid en veerkracht te bepalen. U moet ook rekening houden met de zorg die nodig is voor elk type vulling (Whole Living heeft suggesties op maat.)

Aangezien dit kussen waarschijnlijk enkele uren in uw gezicht zal zitten, kan een natuurlijke of organische vulling een gezonde optie zijn. Overweeg boekweit (iedereen), kapok (rug dwarsliggers), natuurlijke latex (zijkant of maag dwarsliggers), of biologische katoen (rug of maag slapers) of wol (zijdelingse dwarsliggers). Bekijk Re-Nest voor een handige vergelijking van zes natuurlijke kussenvullingsopties.

Voor mij houd ik van het traagschuim omdat het dun genoeg naar beneden knijpt, maar ook comfortabel is als ik naar mijn zij of rug schuif. Naar mijn bescheiden mening, voelt het meer steun dan dons, katoen of latexschuim. Ik heb er geen problemen mee dat het te warm wordt, maar het kan best stevig zijn bij lage temperaturen en het kan wat opwarmen. Ik heb ook een strak geweven, allergeenblokkerende ritssluiting aangebracht tussen het kussen en de behuizing.

MEER KUSSENSPRAAK OVER APPARTEMENTTHERAPIE EN RE-NEST:
• De 6 Bare Essentials voor een vreedzame slaapkamer
• Home Remedy: zet je kussens in de zon
• Healthy Sleep Pillows: Six All-Natural en Non-Toxic Options
• Herwinning van boekweit rompkussens: maak je eigen!
• Hoe een kussen te wassen

Afbeelding: Country Living

Populaire Categorieën