Hoe Frames op de juiste manier op te hangen Van Picture Rail Molding?

KAYLA'S 13TH BIRTHDAY | We Are The Davises (April 2019).

KAYLA'S 13TH BIRTHDAY | We Are The Davises (April 2019).

Anonim

Vraag: Hallo! Ik heb fotorailwerk in mijn appartement uit de vorige eeuw en mijn huisbaas verbiedt het direct aan de muur hangen omdat ze zo oud zijn / geen spijkers hebben. Ik heb stevige gaasgaas en haken gekocht om mijn foto's van de lijst te hangen, maar ze hangen allemaal in de lucht van de draad (zie afbeelding)! Wat doe ik verkeerd? Sommige van de frames met bredere basis rusten plat tegen de muur, maar de anderen hangen maar een paar centimeter uit de muur en wiebelen met de wind. Alle suggesties worden zeer op prijs gesteld! - Verzorgd door Kelsey

Redacteur: Kelsey's vraag deed me beseffen dat ik geen idee heb hoe het hangen van dingen van Picture Rail-mallen echt werkt! Wiebelt in de wind klinkt niet helemaal goed, hoewel ... Picture rail pros, hoe kan Kelsey de frames stevig op hun plaats houden en er fantastisch uitzien?

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.