Hoe Condo opnieuw in te richten zonder de schoonmoeder te schaden?

A must see video (Juli- 2019).

Anonim

Vraag: Ik heb geluk gehad omdat ik bij mijn verloofde ben gaan wonen en we hebben geen grote argumenten of hordes gehad. Het appartement waar we zojuist zijn ingetrokken, is van mijn toekomstige man, maar in eerste instantie werd het gekocht door zijn ouders voor hem en zijn kleine broertje. Sinds zijn broer is weggegaan, heeft mijn verloofde de kosten van de aanbetaling / hypotheek die zijn ouders voor het eerst hebben betaald, terugbetaald. Laat me duidelijk zijn - hij is niet het probleem; hij staat open voor het bespreken van verfkleuren, enthousiast over het aanpakken van huizenreparaties en bereid om compromissen te sluiten over budgettaire zorgen. Het echte probleem is zijn moeder; ook al heeft ze nooit bij ons gewoond, ze wil overal zeggenschap over hebben ...

We zijn er bijvoorbeeld niet in geslaagd om de lelijke, fluorescerende lampen boven in de keuken te veranderen voor onze favoriete hanglampen, want zijn moeder beweert dat ze 'nieuw' zijn (ze liet ze installeren toen ze de condo 7 jaar geleden voor het eerst kochten) . Ik wil geen spanning veroorzaken, dus ik laat die lichten hun gang laten gaan en verander ze als ze breken.

De grotere en urgentere problemen zijn echter dat we een enorm, zij het indrukwekkend landschapsportret hebben van het dierenleven, de bossen en het meer dat onze hele woon- / eetkamermuur van deur tot raam bedekt, van vloer tot plafond (ongeveer 20 voet breed). 8 voet hoog). De oude eigenaar van ons appartement was een lokale kunstenaar en hoezeer het ook een indrukwekkende prestatie is, het is gewoon niet onze stijl. Ik schilder liever de muren en hang vintage borden op die we hebben verzameld van onze reizen naar Europese rommelmarkten en foto's / portretten van onze familie / voorouders. Toen we het onderwerp van het schilderen van die bepaalde muur aansneden, stond zijn moeder er vurig op dat we niets moesten aanraken of zelfs maar een spijker op die muur moesten zetten.

Mijn verloofde, die heel veel van zijn moeder houdt, houdt liever de vrede en zegt niets meer over de kwestie. Maar aangezien ik denk dat we van plan zijn hier al een aantal jaren te wonen en mogelijk ons ​​gezin hier te starten, mogen we ons huis dan niet aanpassen zoals we dat willen? Begrijp me niet verkeerd - mijn aanstaande schoonmoeder is een geweldige vrouw. Ze zou een draak voor ons verslaan als het moest, sms't ons bemoedigende woorden als we een slechte dag op het werk hebben en zou nooit onaangekondigd naar onze deur stap gaan kijken om ons te controleren. Hoewel ze mooi is, blijft de vraag: hoe vertel ik haar dat ik onze muur wil schilderen zonder op haar tenen te trappen? - Verzorgd door bang om te beledigen

Redacteur: Oh mijn god, dat is nogal een raadsel. Ik heb niets dan sympathie voor de lastige gezinssituatie waarin je jezelf hebt gevonden. Lezers, hoe kunnen STO en hun echtgenoot het huis naar hun smaak inrichten zonder een breuk te veroorzaken die alle toekomstige vakanties, verjaardagen en familiebijeenkomsten verpest? Specifieke scripts worden op prijs gesteld, zowel wanneer STO met hun man spreekt als wanneer ze allebei met de schoonmoeder praten. Mijn suggesties zouden zijn om vrienden met peuters uit te nodigen, een paar Sharpies onschuldig te laten liggen en dan geschrokken en met afschuw vervuld te zijn als de muurschildering verwoest is - maar daarom ben ik niet verantwoordelijk voor het beantwoorden van goede vragen.

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Populaire Categorieën