Hoe je buitenruimte op te warmen voor najaar vermakelijk

mDWF: instructievideo spelersopgaaf (April 2019).

mDWF: instructievideo spelersopgaaf (April 2019).

Anonim

Design & Chemistry in Seattle Deel 1: Brooke

Tijdens de koude nachten denk je misschien dat het tijd is om de patio in te pakken, maar ik denk toevallig dat herfst de beste tijd is om buiten te zijn. Geen seizoen is beter om buiten te eten met een klein etentje of rond een vuurplaats te verzamelen met warme dranken. U hoeft alleen maar een paar snelle wijzigingen aan te brengen om uw buitenruimte klaar te maken voor vermaak bij koud weer.

Breng binnenmeubilair naar buiten.

Als de voorspelling helder lijkt, sleept een sofa of een gestoffeerde stoel naar buiten direct de gezellige factor op. Het is tenslotte moeilijk om op een koude metalen stoel te komen. U kunt zelfs een bank gebruiken als zitplaats rond een terrastafel voor een diner buiten. Kiest vervolgens kussens en kussens uit de andere kamers in uw huis om de rest van uw terrasmeubilair op te warmen (en aan te kleden).

Gooi rond een paar worpen.

Het is het seizoen voor bundeling onder dekens. Laat een mandje vol staan ​​zodat de gasten ze op hun gemak kunnen pakken. Leg kleine, plushier gooit (zoals een faux schapenvacht) op je zomerse meubels - de banken, krukken en harde stoelen - om ze meer valvriendelijk te maken.

Melinda & Mark's creatief geregisseerde Eagle Rock Home

Breek de vuurplaats.

Een vuurplaats met een paar omringende stoelen is een perfecte ontmoetingsplaats op een koele avond. Als je er geen hebt, zijn hier 9 geweldig uitziende vuurkorven voor minder dan $ 99.

Snijd de bries met een patio schaduw of gordijnen.

Gordijnen toevoegen aan uw overdekte terras zal u helpen warm te blijven, wind te blokkeren en tegelijkertijd privacy te creëren. Zorg ervoor dat uw gordijnen op veilige afstand van vuurhaarden of open haarden zijn.

Leg een kleed neer.

Leg een zacht vloerkleed neer om stijl en een zachte laag tussen uw gasten en een koude stenen of betonnen vloer toe te voegen. Een vloerkleed voor alle weersomstandigheden doet het misschien niet op hele koude nachten, dus maak het 's avonds op een laag niveau als het mooi weer is (IKEA's faux schapenvacht van $ 12, 99 TEJN is hier fantastisch voor).

10 Hot & Boozy Drinks om gezellig te worden met deze winter

Kies een kenmerkende (warme) drank.

Ik hou van het maken van witte warme chocolademelk deze tijd van het jaar; het is een eenvoudig drankje dat ik bijna altijd uit mijn voorraadkast kan halen (alleen melk, witte chocolade en vanille). Je warme drankje kan warme chocolademelk, gekruide appelcider of een hete grog worden. Probeer er een paar uit en vind er een die je leuk vindt.

Zorg dat er voldoende tafelruimte is.

Sommige gasten geven de voorkeur aan een koud drankje op elk moment van het jaar, dus zorg ervoor dat er bijzettafels of salontafels zijn voor iedereen om hun drankjes neer te zetten. Ik ben ook een grote fan van het bijhouden van een voorraad koozy's in de buurt.

Hoe verander je je buitenruimte voor leuk weerplezier?