De nieuwe collectie van IKEA overtuigt je om eindelijk een slimme gloeilamp te kopen

Anonim

Update 26/05/17: IKEA heeft deze week aangekondigd dat hun slimme verlichtingscollectie ook wordt geleverd met spraakactivering, ter ondersteuning van alle drie grote assistenten, Siri, Google en Alexa.

31-3-17: Het huis van de toekomst is nu veel toegankelijker geworden. Deze week debuteerde IKEA met hun nieuwe collectie slimme verlichting. Als je nieuwsgierig bent geweest naar slimme thuistechnologie, maar je teen nog niet hebt ondergedompeld, heeft de Zweedse retailer het net zo eenvoudig gemaakt als je het al geraden had, terwijl je een gloeilamp erin schroefde.

Slimme gloeilampen zijn niets nieuws. Sterker nog, het zijn vaak de eerste uitstapjes van mensen naar de futuristische, zo niet af en toe wonderlijke wereld van slimme thuistechnologie. U hoeft geen grote aankopen te doen (zoals een slimme koelkast) of onomkeerbare upgrades, waardoor het ook een perfecte optie is voor huurders.

Zeker, er is geen gebrek aan slimme lampen die al op de markt zijn; Er zijn er die van kleur veranderen, degenen die muziek spelen en zelfs degenen met wie je kunt praten. Maar terwijl andere bedrijven individuele lampen verkopen die $ 60 of meer kosten, met starterkits van meer dan $ 100 of meer, kunt u er zeker van zijn dat de TRÅDFRI-collectie van IKEA zich op het meer betaalbare einde van het spectrum bevindt, met lampen vanaf $ 19, 99 en kits van $ 19, 99 tot $ 79.99. Je kunt natuurlijk goedkopere slimme lampen kopen voor minder dan $ 10, maar IKEA gaat in plaats daarvan naar 'budget premium', zoals Fast Company aangeeft.

De temperatuur van het licht van de LED-lampen kan worden gewijzigd, van een warme gloed tot een helderder wit - een vergelijkbare lamp van Philips kost meer dan $ 40. Buiten de prijs valt het op dat TRÅDFRI opvalt, terwijl de meeste lampen een app nodig hebben, maar IKEA wil dat je de verlichting kunt gebruiken zonder je telefoon in de buurt. De kits bevatten een dimmer die tot tien lampen per keer kan aansturen. Er is ook een optionele bewegingssensor zodat u niet hoeft te struikelen voor schakelaars van welke aard dan ook wanneer u een donkere kamer inloopt.

Maar de slimme verlichting van IKEA stopt niet bij lampen voor uw lampen en armaturen; het bevat ook slimme, lichte deuren en panelen die kunnen helpen het gevoel van meer daglicht binnen te brengen. Er zijn lichte deuren die passen in BESTÅ-units en SEKTION keukenkasten, evenals panelen in drie maten die aan de muur of het plafond kunnen worden gemonteerd.

TRÅDFRI is vanaf april verkrijgbaar in Amerikaanse winkels. De slimme lichte deuren en panelen zullen later deze zomer worden gelanceerd.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën