De belangrijke ontwerples die ik heb geleerd van deze wasserijen

Full House Take 2: Full Episode 32 (Official & HD with subtitles) (April 2019).

Full House Take 2: Full Episode 32 (Official & HD with subtitles) (April 2019).

Anonim

Er is niet veel in de wasruimte. Een paar machines. Misschien een aanrecht. Met een gootsteen, als je geluk hebt. Het allemaal een mooie achtergrond geven met een opvallende achtergrond is een gemakkelijke en fool-proof optie die het misschien tot je favoriete kamer in huis maakt. Dus hou die deur open!

Bovenaan en bovenaan, de vernieuwende en make-over van de recente wasruimte van ontwerper Sarah Sherman Samuel, met dramatisch bloemenbehang van Ellie Cashman. Bekijk de voortgang op haar blog.

Ik ben dol op dit groene chinois behang (Palais Chinois uit Osborne & Little) in het voormalige Oslo huis van Dagny of Scandinavian Chic.

Behang is vooral een geweldige behandeling voor een open wasruimte-ontwerp, zoals in dit huis in Toronto van Sealy Designs Inc. (Deze "behang" -look is hier echter eigenlijk tegels!)

Geen wonder dat de wasruimte in het Serenbe Designer Showhouse van het Atlanta Homes & Lifestyles-magazine 2014, ontworpen door James Wheeler, helemaal tot de nun is gekleed.

Het blauwe latwerkbehang in deze wasruimte van Carla Lane Interiors (Anna Spiro Rosey Posey Trellis-behang in Ginger Jar Blue) past perfect bij de kobaltblauwe wasmachines.