Belangrijke dingen om te weten over jezelf voordat je iets koopt, bouwt of verfraait

Webinar: Hoe kom ik als zzp'er aan klanten? (April 2019).

Webinar: Hoe kom ik als zzp'er aan klanten? (April 2019).

Anonim

Halle & Jeff's East Village Apartment

Of je nu met een lege lei begint of iets nieuws wilt toevoegen aan je bestaande ruimte, als je erover denkt om iets te kopen, te knutselen of wat te versieren, kijk dan naar binnen om deze vijf dingen over jezelf te vinden - het zal niet geef je alleen decoratierichting, het zal je redden van toekomstige huishoofdpijnen.

1. Hoe u uw huis wilt gebruiken

Hoe gebruik je je huis eigenlijk? Zoals, gebruik het gebruiken? Niet hoe je denkt dat de verschillende kamers moeten worden gebruikt op basis van de traditionele functies die zijn ondergebracht in de kamers genaamd 'slaapkamer' en 'eetkamer'. Maar wat voor soort dingen doe je in je ruimte? Koop of doe iets nieuws op basis van een functie die u al in uw ruimte hebt of herstel een tekort aan hoe u uw ruimte gebruikt - voeg niets toe aan uw huis vanwege hoe u wenst of denkt dat u uw ruimte wilt gebruiken. Hiermee kunt u geen aankopen doen of energie spenderen aan objecten die u nooit gebruikt.

2. Wat je niet leuk vond aan de huizen waar je in het verleden woonde

Heb je contact met de dingen over vroegere huizen waar je ECHT niet van hield? Zoals heb je ooit gezeten en ze opgesomd? Richt je niet op die architecturale of ecologische dingen die je niet meeneemt en niet zult vinden in je huidige huis. Denk aan dingen die je hebt gedaan, die je hebt gekocht, versierd of toegevoegd aan de ruimte. Ideeën die je hebt geprobeerd. Gewoonten laat je het beste van jezelf krijgen. Waarom zou je de tijd nemen om het op te sommen? Herinneringen kunnen defect zijn en u hebt wellicht onaangename herinneringen vergeten. Door een inventaris op te maken van wat in het verleden niet heeft gewerkt, kunt u voorkomen dat eerdere fouten in de toekomst worden herhaald.

3. Hoe u denkt over schoonmaken

Dit is belangrijk. Als je een hekel hebt aan schoonmaken, alsof je echt een hekel hebt aan schoonmaken, kun je dat misschien overwegen als je gaat winkelen of als je iets voor je huis maakt dat is gemaakt van materialen die veel intense of zorgvuldige reiniging vereisen. Door op de hoogte te zijn van dit soort kennis, kan het je helpen af ​​te wijken van decorideeën die toekomstige schoonmaak moeilijker kunnen maken - zoals het regelen van een heleboel elementen die je uit de weg moet ruimen om een ​​goede diepe reiniging te krijgen.

4. Wat zijn uw slechte gewoonten

Stoot je je hoofd voortdurend tegen de kastdeuren die je niet lijkt te kunnen sluiten in je keuken? Misschien in plaats daarvan overwegen open planken. Kan het niet lukken om de afwas goed gestapeld op te bergen? Misschien geen open schappen. Ja, er zijn manieren waarop je aan je slechte huisgewoonten kunt werken om je leven te verbeteren, maar het heeft de verdienste echt te weten wie je bent.

5. Wat heeft u in het verleden tegengehouden van een droomhuis?

Denk aan dingen die je hebt gedaan en die je weerhouden hebben van het inrichten van je woonkamer zoals je echt wilde. Nogmaals, geen architecturale of ecologische beperkingen waar je niets aan kon doen. Zoek naar dingen die je deed die je tegenhielden.

Graag iets beslissen "was niet jouw stijl" en toen niet kopen (ook al vond je het echt geweldig). Niet budgetteren voor wat je echt nodig hebt en je geld op dingen uitwerpen die je uiteindelijk hebt weggegooid. Dingen doen waarvan je dacht dat je het nodig had, gebaseerd op wat andere mensen denken. Nogmaals, het is goed om deze dingen te inventariseren, zodat je de geschiedenis niet in de toekomst laat herhalen.

Populaire Categorieën