Inspirerende plaatsen: ontwerpideeën om te stelen van Kettle's Yard

Hoe werkt powerpoint (Juli- 2019).

Anonim

Een van mijn favoriete plekken die ik ooit heb bezocht, is Kettle's Yard in Cambridge, Engeland. Het is een prachtig huis vol met kunst, natuurlijke exemplaren, prachtige tapijten en veel licht. Af en toe kijk ik naar foto's ervan en laat me meeslepen; ga met me mee op reis en neem onderweg wat tips mee naar huis.

Laat het licht en het leven binnen. Groene hoekjes en vensters accentueren Kettle's Yard en creëren prachtige, natuurlijke en weelderige ruimtes.

Creëer eenzame ruimtes voor meditatie, creativiteit en ontspanning. Wanneer we onze huizen ontwerpen, denken we vaak na over hoe we ruimtes kunnen maken die bevorderlijk zijn voor gezelligheid. Maar huizen moeten ook onze troost zijn en ons toevluchtsoord, en dat betekent privé, individuele momenten hebben. Waarom niet een speciale ruimte voor een uithakken?

Vitrine van natuurlijke elementen. Kettle's Yard is gevuld met natuurlijke materialen zoals hout, wol, steen en klei. Ze helpen de ruimte vitaliteit, frisheid en een gevoel van rust te geven.

Maak zelfs de meest alledaagse voorwerpen tot een speciaal moment. Dankzij de strategische plaatsing van deze glazen bol creëert de zonneschijn prachtige vormen. Bedenk hoe het licht in je huis valt. Bekijk de schaduwen en overweeg hoe schoonheid kan komen van de eenvoudigste objecten.

Vier cirkels. Het gebruik van herhaling met de cirkelvormige vormen verheft ook deze eenvoudige scène. Cirkels zijn een terugkerend thema in de inrichting van Kettle's Yard.

Wees niet bang om open vloerruimte te verlaten. De kamers in Kettle's Yard voelen licht, luchtig en open aan, en niet alleen vanwege de witte muren en de grote ramen. De openheid van de loopbruggen en de ruimtes tussen zitgedeeltes geven het huis ook een geweldig gevoel van stroom en energie. Open gebieden geven een huis een gevoel van potentieel.

Combineer minimalisme en maximalisme. Vanwege het eenvoudige meubilair en het relatief neutrale palet, hebben veel van de kamers in Kettle's Yard het uiterlijk van schoon, eenvoudig minimalisme. Maar als je dichterbij kijkt, zijn de muren gevuld met kunst. Hier gaan de accessoires zelfs naar het plafond. Een mobiel vult wat anders een lege hoek zou zijn en klassieke blauwe en witte gerechten rusten boven de deuropening.

Verzamel, verzamel, verzamel. Je huis heeft misschien geen indrukwekkende collectie als die van de Edes, oprichters van Kettle's Yard, maar als je een stuk vindt dat mooi en aandacht waard is, dan is het dat wel. Het zijn de liefdevol verzamelde textiel, kunst, tapijten en sculpturen die dit huis echt zijn karakter geven. Zolang je een huis bouwt van voorwerpen waar je van houdt, zal het je altijd bijzonder voelen.

Voor informatie over de geschiedenis van Kettle's Yard en om nog meer leuke foto's te zien, bezoek de officiële Kettle's Yard online tour.