Internationale IKEA alternatieven? Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Singapore & Beyond

IKEA - Pluchen speelgoedactie 2015 (Juli- 2019).

Anonim

Vraag 1: Ik bereid me voor om van een gemeubileerd appartement naar een huis met drie slaapkamers te gaan. We hebben bijna geen meubels (alleen een bureau en een paar willekeurige tafels). Ik heb onlangs een bericht gezien van ver in 2013, waar je een lijst had met 10 budgetvriendelijke maar stijlvolle bedrijven als een alternatief voor IKEA. Ik smeek je om een ​​Britse editie! Help alstublieft. - Verzorgd door Lindsay

Vraag 2: Ik ben al heel lang een appartementstherapeut die op het punt staat om van de VS naar Singapore te verhuizen. Zijn er lezers die weten waar te gaan in Singapore voor moderne meubels? Ik weet het (en zal er gebruik van maken!) IKEA en Muji, maar hoe zit het met iets dat lijkt op Room & Board (basis, goed vakmanschap)? Of CB2 (fatsoenlijke kwaliteit, vrolijke moderne sfeer)? -Gezien door Becky

Q # 3: Hallo daar. Na 10 jaar in Nieuw-Zeeland (met zeer beperkte betaalbare winkels - de vreugde van het leven op een eiland ...) zal ik teruggaan naar mijn geboorteland Duitsland. Terwijl ik DUIDELIJK kijk naar IKEA, heb ik geen andere ideeën over waar anders betaalbare, moderne of MCM-meubels in het thuisland te kopen. Misschien hebben sommige van je Duitse lezers wat tips voor mij?
Proost. - Verzorgd door Nora

Redacteur: hoewel deze drie vragen betrekking hebben op specifieke plaatsen, zou het fantastisch zijn als iedereen al zijn internationale winkelaanbevelingen voor meubels kon delen. Wat zijn de beste, meest betaalbare plaatsen om te winkelen voor moderne meubels, wereldwijd? Bedankt!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën