Introductie van Max Plexibox: The Framing Gamechanger

introductie max (mijn broer) (Mei 2019).

Anonim

Voor onze nieuwste samenwerking heb ik samengewerkt met Dara Segal van Simply Framed om een ​​unieke en sexy nieuwe manier te creëren om kunst te kaderen en te tonen. Ik heb veel geleerd en ben uiteindelijk weggetrokken van het proberen om een ​​traditioneel frame op te vrolijken om iets te ontdekken dat nog niet online is: plexiglazen doosframes. Na nauw samen te werken met Dara op plexi gewicht en dikte, linnen rug en zelfs de kleur en grootte van de zijschroeven zijn we klaar. Verwelkom Max Plexibox.

Ik ontmoette Dara Segal, de CEO en oprichter van Simply Framed, voor het eerst toen ze zich bij ons aansloot voor een Maker Talk in 2014. Twee jaar later stuurde ze me een e-mail met een eenvoudige boodschap: "Wanneer kunnen we een Maxwell Ryan x Simply Framed collab doen? ?!" Nadat ik mijn hand op tafelgerei en sofa's had gelegd, dacht ik dat dit een perfecte volgende stap zou zijn. We hupten aan de telefoon en spraken over het gebruik van haar gestroomlijnde online framingproces om een ​​geheel nieuw frame te maken waar onze lezers dol op zouden zijn.

Onze eigen galeriewand hier op het kantoor van Apartment Therapy Media in New York, uitgerust met mijn keuze voor een galerij met foto's ... VOOR de geboorte van de Max Plexibox.

Ik zal beginnen door toe te geven dat ik altijd redelijk traditioneel ben geweest in mijn kaderkeuzes. Ik kies over het algemeen voor een wit, houten galerijframe, één inch grens, met een witte mat en UV-plexiglas. Een eenvoudige combinatie voor een eenvoudige look, die nooit afbreuk doet aan de kunst die u wilt weergeven. Ik heb echter geleerd - van berichten als deze - dat onze lezers echt in drijvende kunst in hun lijst terecht kwamen (en zelfs ik moest toegeven dat galerijmonturen een beetje eentonig werden). Dara en ik hebben deze trend als leidraad genomen en ermee gespeeld.

De plexi laat de frames schitteren als sieraden aan de muur, en laat tegelijkertijd kunst en objecten zien met nog minder beeldafleiding dan hout.

En zo begon het grote experiment. Het Simply Framed-team heeft enkele iteraties van hun Lucite-box doorgemaakt voordat we uiteindelijk het mooie eindproduct hadden gevonden. We wilden dat de plexi dunner en helderder is dan een typisch plexi-frame, met kleine bronzen schroeven aan de zijkant voor een vleugje glamour.

Dit is een van onze eerste prototypen, met plexi te dik!

We kozen twee mooie achtergronden om op te treden als een subtiele mat over de kunst, in wit of natuurlijk linnen, wat betekende dat de lijstenmaker (u) er zelfs textiel op kon naaien om het op zijn plaats te houden. Kortom, we hebben de moeren en bouten uitgezocht. Maar de vraag werd snel: wat stuur je naar Dara om in te lijsten?

Linnen keuzes zijn wit of natuurlijk, voor een super subtiele verklaring achter uw kunst.

Alles kan er geweldig uitzien in de Max Plexibox, maar ik wilde echt profiteren van zijn mogelijkheid om platte objecten en textiel te gebruiken die je normaal gesproken niet op een andere manier zou kunnen inlijsten. Ik besloot een mix van items die alles wat dit soort frame kan doen zou kunnen laten zien. Ik ga niet in op de details van wat ik besloot om naar haar te sturen, maar STAY TUNED: We zullen volgende week een kijkje nemen en je krijgt zelfs de kans om mee te doen om je eigen Max Plexibox te winnen. galeriewand van Simply Framed!

Dit is de eenvoudige galeriewand die we hebben gemaakt voor de opnames met alles wat ik thuis heb gevonden dat een lijst wilde. Het was super gaaf om textiel en driedimensionale stukken te kunnen opnemen die niet zouden werken in je klassieke galeriekader.

Begin dus met het verzamelen van die stukken waarvan je nooit wist dat je ze zou kunnen omlijsten en naar de Max Plexibox kunt gaan. Het platform is naadloos en je hebt je ingelijste kunst terug voordat je het weet (je hoeft niet eens te betalen voor verzending - in beide richtingen)! En binnenkort zal ook jij een nieuw go-to-frame hebben, net zoals ik dat nu doe.

Winkel vandaag nog de frames.

Laat me weten wat je denkt in de reacties.