Is tijdelijke wallpaper echt verwijderbaar?

SCHILDEREN ACHTER RADIATOR / VERWARMING ~ POWERTIPS(#5) (April 2019).

SCHILDEREN ACHTER RADIATOR / VERWARMING ~ POWERTIPS(#5) (April 2019).

Anonim

Vraag: Wij zijn huurders van een klein, eenvoudig en stevig 104 jaar oud huis. De meest prominente muur in de hoofdruimte heeft een vreselijke muurschildering erop geschilderd die de verhuurder beweert te houden. We delen niet haar genegenheid voor deze "kunst". Ik geloof dat tijdelijk behang een goede oplossing zou kunnen zijn, maar ik maak me zorgen over de mogelijke schade aan het schilderij hieronder. Het is één ding als een effen kleur wordt afgedekt, maar eventuele schade aan dit schilderij zou duidelijk zijn ...

Kan iemand zijn of haar ervaring delen met verwijderbare achtergronden? Wat gebeurde er met de muur eronder en na hoe lang? Zijn er betere soorten tijdelijke achtergronden dan andere? Heeft iemand nog andere ideeën om onze kijk te veranderen? Bedankt. -Sent door Diedra

Redacteur: deze vraag is de perfecte aanvulling op Hoe je een nieuwe woning inricht zonder de schoonmoeder te schaden, waarbij de huiseigenaren graag een enorme muurschildering van een vorige eigenaar kwijt wilden, maar: "Toen we het onderwerp die muur schilderend, stond zijn moeder er vurig op dat we niets mochten aanraken of zelfs maar een spijker op die muur zetten. " Zoals onze wijze lezers opmerkten, had dit echtpaar veel meer te bieden dan alleen maar een decoratiekwestie, dus de vraag van Diedra is in vergelijking eenvoudigweg heel eenvoudig. Hoe verwijderbaar is verwijderbare achtergrond? Denk je dat het op een muurschildering kan worden toegepast zonder schade aan te richten? Deel al je ervaringen en inzichten, plus alle andere opties die je maar kunt bedenken voor Diedra!

• Heeft u een vraag voor onze gemeenschap? Stuur ons de jouwe met een foto of twee bijgevoegd (vragen met foto's worden eerst beantwoord).

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën