It's All About Scale: het mixen van patronen van verschillende formaten

The unexpected math behind Van Gogh's "Starry Night" - Natalya St. Clair (April 2019).

The unexpected math behind Van Gogh's "Starry Night" - Natalya St. Clair (April 2019).

Anonim

Beci & Ralph's Excellent Make & Do Adventure

Het mixen van patronen is geen instapmodel; het vereist stijl, vertrouwen, visie en misschien zelfs het buddysysteem. Deze 10 kamers combineren op meesterlijke wijze verschillende patronen in een breed scala aan formaten en ze komen allemaal prachtig samen. Geen kleine prestatie!

In de slaapkamer van Beci en Ralph, verankert een groot en groot patroon tapijt van Arro Home de kamer, waardoor patronen van verschillende groottes er dromerig boven kunnen zweven. De zwart gestreepte perzikkleed (Caroline Z Hurley x Mr Kitley), gestreepte gestikte deken (afkomstig uit India), gerasterde dekbedovertrek (Notebook by Arro Home), en regenboogkussen (Beneath The Sun) bezetten het middengebied, terwijl de gevlekte deken patroon van het kussen (Moon by Arro Home) en de kleine gingham / plaid van de kussenslopen voegen een sierlijke kleine afwerking toe.

Mark's Comfortabele moderne huis in Houston

In de woonkamer van Mark zijn de patronen klein of groot, met het kleed (van eBay) aan het grote uiteinde en al het andere - kruisdeken van Piawallén, bloemgranaatafdruk van We Are 1976 en alle verschillende kussens - op het petite kant.

Lauren's Warm & Light Chicago Condo

Nogmaals, kleurrijke patronen, zowel grote (Hudson Bay gestreepte stoel, gestreepte Target basket, gestreepte Jayson Home bank) en kleine (plaid throw, geruite kussen op de bank) krijgen extra rits dankzij een grote zwart-witte achtergrond. Het zwart-witte hondenmandbed van gingham Waggo fungeert als tussenpersoon.

Joan's Artist Abode

In een huis zo klein als Joan's 423 vierkante meter appartement, kan het eenvoudig zijn om dingen simpel te houden. Haar slaapkamer heeft een gigantisch patroon op een vintage rode geometrische deken, een middelgrote chevron op een dekbed en kussens van West Elm en een kleine afdruk op de lakens en kussenslopen. De subtiele, natuurlijke patronen van het lederen vloer kussen, schapenvacht kussens en pluizige tapijt vullen de scheuren, met de Stendig kalender toevoeging van zijn eigen ritme.

Katy & Emily's Small Bohemian Nashville Home

Het beddengoed van DENY Designs in het appartement van Katy en Emily biedt het eerste beetje patroonspel, waarbij de delicate print op de kussens wordt herhaald in een buitengewoon grote vorm op het dekbed. De gordijnen zijn een mooie middenweg, terwijl het voddendeken miljoenen patronen bevat in elke mogelijke maat.

Mark's Comfortable Contemporary Home in Houston

De patronen in de slaapkamer van Mark werken hun weg van de kleine puntjes van de vaas en het delicate rooster van het kussen naar de middelgrote ikat van de kussens en de grote strepen van de sprei en eindigen groot met de gigantische chevron van het West Elm-tapijt.

Isabel & Claire's Globetrotting-appartement

Gelaagdheid is de sleutel tot het succes van de woonkamer van Isabel en Claire. Een groot, dik tapijt wordt bedekt door een kleed met een nog groter (maar meer open) patroon, terwijl de hoofdstrepen op de Argentijnse deken worden getemperd door de kleinere afdrukken op alle kussens. Geen enkel element mag de kamer domineren, en de herhaling van blauw houdt alles verenigd.

Viv en Brigette's Home Away From Home

Niemand kan patronen combineren met zelfvertrouwen als een kind dat zijn eigen outfit uitkiest, dus is het gepast dat deze kinderkamer - en de twee die daarop volgen - vol met speels gecombineerde patronen zijn die perfect samenwerken. De Union Rug by Pattern Society domineert de kamer met zijn oversized plustekenpatroon en verenigt de petite, pastelpatronen op het spiekbriefje, dekbed, kussen, wandkleed en op maat gemaakte kussens en voorkomt dat ze te zoet zijn.

Cruz's Modern Geometric Masterpiece

De kinderkamer van Cruz is modern en geometrisch, ja, maar ook ongelooflijk gezellig, dankzij alle warme patronen. Dingen beginnen klein met de gouden stippen op het voederbakje (Het land van Nod, stopgezet) en de perzikstippen op de rode paddenstoel pluche door ColetteBream; een beetje opschalen naar het handige gelabelde gele, bruine en oranje ColetteBream-kussen en de bruine, crème en zwart gestreepte deken; en eindig dan groot met het crème, tan en terra cotta tapijt van West Elm en de gouden driehoekige emblemen van Surface Inspired.

Al die warmte krijgt een voorsprong door de zwart-witte patronen in de kamer: de teenachtige strepen op de gevulde kat van Misha Lulu, de fijne veren op de deken van carlymegan en het grote, gedurfde patroon op het kussen van IKEA.

Ruby's Gorgeously Glam Nursery

Over zwart en wit gesproken, de kinderkamer van Ruby is een masterclass in het combineren van zwart-witpatronen in allerlei maten: de teenachtige strepen op de zebra uit Mexico en de jurk van de pop (handgemaakt door een vriend), het kleine kwastjes op de PB Teen-gordijnen, de kleine vlekken op de Cotton Tale-wieglaken, de middelgrote zwart-witte (en blauwe en gele) bloemen op de handgemaakte deken en de grote strepen van de IKEA-strook die de zweefvliegtuig bedekken.

Het kleurrijke, grootschalige patroon van het Lulu & Georgia-tapijt verbindt alle kleurvlekken van de ruimte, terwijl de kleine, verspreide gouden puntjes van Cuckoo4DesignStudio een speels willekeurig contrapunt vormen voor de ordelijke patronen van de gouden poef van Overstock.com en de gouden op maat gemaakte Stimulight-kroonluchter.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.