Ik heb kleur! Wedstrijd: Courtney's Museum Color Inspiration

Zhavia: She's Only 16 But Wait What Happens When She Opens Her Mouth | S1E1 | The Four (Juli- 2019).

Anonim

Fall Colours Contest Homepage
Alle meedingenden

Naam: Courtney
Locatie: Atlanta, GA

Waarom ik kleur gebruik:

"Ik heb een paar jaar als docent van een museum doorgebracht en ik zag hoe curatoren kleur vaak als een krachtig decor voor kunst gebruikten. Dit inspireerde me om te experimenteren met kleur, om hopelijk het beste uit mijn kunst te halen dat ik begin te verzamelen, maar ook om voorwerpen die dagelijks worden gebruikt, zoals boeken, tijdschriften, handtassen en sieraden, te verbeteren. De waarheid is dat in een kleine ruimte met weinig opslagruimte, het mooi is wanneer gebruiksvoorwerpen er mooi uitzien en bovendien gebruik ik kleur omdat het een visuele traktatie is. "

Kleurentips:

"1. Je hebt het al eerder gehoord, maar dit is een zeer praktische optie: gebruik de sterkste kleuren op items die gemakkelijker te veranderen zijn in een opwelling zoals accessoires en muren, en houd de bekleding neutraal.

2. Vele kleuren passen mooi bij aardetinten zoals chocolade en taupe, en het mengen in een beetje bruin of beige kan een kleurrijke kamer tegenhouden om er ook op kinderafdeling uit te zien.

3. Overweeg om te decoreren met kleuren die de objecten of verzamelingen die u hebt, verbeteren. "

Kleur Bronnen:

"1. Een kleurrijke film, " Indiscreet "met Cary Grant heeft een van de coolste appartementen ooit.

2. De catalogus van J. Crew stelt zelden teleur. En Kate Spade-winkels zijn gevuld met vintage boeken, keramiek en sieraden van andere ontwerpers om kleurenliefhebbers te inspireren. "

Meer berichten in de herfstkleurenwedstrijd - ten oosten van de Mississippi

Ik heb kleur! Wedstrijd: Bernie's MoMA beïnvloed anti-krabcampagne

Ik heb kleur! Wedstrijd: DM's kleuren die voor zichzelf spreken

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën