Jeffrey Eyser & Alexis Karpf Take Over the Bad Girls Club

Anonim

Jeff Eyser en Alexis Karpf banen zich een weg in de wereld van reality-tv-ontwerp en decoratie. Het creëren van een uitgebreide set voor seizoen 7 van de Oxygen's Bad Girls Club, hier is een exclusieve blik op het eigenzinnige en leuke huis dat ze hebben gemaakt op de set in New Orleans.

Met een bedrijfsnaam als Flip This Bitch, kun je je voorstellen dat Jeff en Alexis niet noodzakelijk traditioneel zijn qua concept of ontwerp. Beide ontwerpers begrijpen hoe je een excentriek en leuk huis kunt creëren dat praktisch en gemakkelijk in te leven blijft. Samen verenigen ze deze vaardigheden en brengen ze ze naar de reality-televisie. Voor de set van Bad Girls Club namen ze een ontzagwekkende benadering van het huis door een beetje New Orleans door elke kamer te weven. Hun gebruik van kleur en inrichting spreekt de camera echt aan en voegt onmiddellijk persoonlijkheid toe. Sourcing van plaatsen overal, van Restoration Hardware tot de plaatselijke vintage winkel, hun doel was om een ​​stemming op te roepen voor elke kamer (en elke aflevering).

Met betrekking tot het concept voor de set New Orleans:

"Dit seizoen van Bad Girls Club wilden we het reality showhuisontwerp naar een nieuw niveau van stijl en inhoud brengen. We hebben de weken voorafgaand aan het ontwerp de essentie van New Orleans onderzocht om een ​​goed beeld te krijgen van waar de stad over ging buiten Boubon st. Wat we vonden was een geweldig palet van rijke texturen en kleuren. Het algemene thema van het huis is een mengeling van verontruste vintage en glanzende moderne. We naderen elk project dat we graag iets nieuws en opwindends brengen op de tafel. voortdurend op zoek naar nieuwe en creatieve manieren om materialen en objecten op verschillende manieren te gebruiken. Dit seizoen liggen sommige van onze meest trotse momenten in de op maat gemaakte bar, de eetkamer die eruit ziet als een straat en de stalen atrium-telefoonruimte. door een "zelfgemaakte chique" stijl in de serie op te nemen, moesten we rekening houden met het algehele merk van de Bad Girls Club. Na 6 seizoenen heeft de show een grote schare fans verzameld, die aantoonbaar niet in afstemmen zijn om getuige te zijn van de nieuwste in set-ontwerp, maar doen hebben een niveau van visuele verwachtingen. Ik zou graag willen denken dat we een fusie van heupontwerpgevoeligheid hebben bereikt met het merk dat miljoenen mensen hebben leren kennen en liefhebben. "

Flip This Bitch, hun ontwerpsyndicaat, is een mix van humor, gekke concepten en denken buiten het typische kader. "Flip this bitch is een idee dat geboren is uit de essentie van wat we doen in realityshows en segmenten: neem een ​​volledig voorspelbare ruimte en transformeer deze in een ruimte die spannend en onverwacht is. We hebben altijd veel van plezier bij het samenstellen van een huis voor een tv-show en we merken dat onze persoonlijkheden zich voeden met de humor in ons ontwerp en hoe het allemaal samenkomt. " Elk seizoen is een wervelwind van het construeren van een ruimte, "De stress van het samenstellen van een huis in beperkte tijd geeft ons twee keuzes: angstig en overweldigd zijn, of helemaal hilarisch zijn.We kiezen altijd voor het laatste, en Flip this Bitch condenseert dat zet het in een blender en voedt het met je gezicht. Het delen van onze ervaring van wat er achter de schermen gebeurt via onze Twitter-account, FaceBook-fanpagina, website en blog, is gewoon onze manier om te zeggen: "Hé, dingen gaan door voordat de show airs, en we zijn ook grappig. "

Wat zijn de bijdragen van Alexis aan het ontwerp?
Alexis en ik hebben een zeer samenwerkingsrelatie als het gaat om het ontwerpen van realityshow-huizen. We besteden veel late nachten aan brainstormen en elkaar drinken.

Wat zijn van jou?
Ik bedenk het algemene idee voor de ontwerprichting en doe alle schetsen voor onze klanten.

Heb je ooit heel andere ideeën of ben je meestal op dezelfde pagina?
We werken zo goed samen, niet alleen omdat we consequent dezelfde ideeën hebben, maar we communiceren telepathisch met elkaar. Soms moet ik haar om de tuin gooien, maar onze ideeën worden meestal overgebracht door klikgeluiden en gezichtsuitdrukkingen.

Je kunt Bad Girls Club op Oxygen nemen op maandagavond om 21.00 uur, en vanavond beginnen!

Afbeeldingen: Jeff Eyser, Alexis Karpf en Steve Ezell, allemaal met dank aan Oxygen