Jenny Belin: Pet Portraits

Come Enjoy Our "Dog" Shows! (Mei 2019).

Anonim

  • Locatie: New York, NY
  • Website: jennybelin.com

Klaar voor haar close-up. Misschien is er genoeg tijd verstreken, zodat de jongere generaties schilderijen van hun huisdieren willen, net zoals hun grootouders ooit deden. Je weet wel, een supercute, kleurrijk portret van Cupcake, Sharkbait of Jessie? Als dat zo is, laten we u dan doorverwijzen naar Jenny Belin.

Verteld over de site door een klant, stuurde ze ons deze ochtend de leukste e-mail: "naast mijn eigen werk maak ik in opdracht gemaakte dierenfoto's van mensen, van foto's die ze me als JPEG's sturen of in de post." Kijkend naar haar portretten ik heb het kantoor in de late ochtend even wazig als een vers kopje koffie opgeheven en we dachten haar meteen op te zetten.

Jenny maakt portretten van huisdieren, volwassenen en baby's of volwassenen, baby's EN huisdieren. Prijzen beginnen bij $ 200 voor 9x12 canvas en gaan omhoog naar $ 600 voor een 12x14 canvas met al het bovenstaande. Ze zegt dat het haar ongeveer een week kost om je een schilderij te sturen (zodra ze begint) en kan worden bereikt op (Thanks, Nell!) MGR