Verf alles gewoon: 5 keer buiten de lijntjes werken

Zo bouwt Jelke een warme band op met haar kleuters (April 2019).

Zo bouwt Jelke een warme band op met haar kleuters (April 2019).

Anonim

Residence Magazine via Dream Book Design

Omdat het een van de gemakkelijkste dingen is om te veranderen in een kamer, hebben we de laatste jaren steeds creatievere verftoepassingen gezien. Het gaat niet meer alleen om de muren, en godzijdank daarvoor. Als je een favoriete verfkleur hebt en ernaar verlangt meer te zien dan alleen je muren te bieden hebben, lees dan verder voor een paar ideeën over schilderen buiten de lijnen.

Wanden + meubilair
Op de hoofdfoto is een kast geschilderd in dezelfde kleur en afwerking als de muur waar hij tegenaan zit - een zeer moderne en strakke kijk op de beschilderde houten meubilairtrend.

Melk

Muren + plafond
Deze gewaagde look is perfect voor het creëren van een intieme, gezellige sfeer, vooral in een rijke schaduw. Toegegeven, je hebt hoge plafonds nodig om zwart er zo goed uit te laten zien als op de foto hierboven, maar in een lichtere tint is het zeker goed te doen voor de meeste huizen.

Dit oude huis

Muren + vloer
Deze combinatie is wat gebruikersvriendelijker, vooral als je de intensiteit varieert, zoals in deze aqua-hued veranda. Een diepgekleurde vloer in combinatie met muren een paar tinten lichter creëert gezelligheid en een ruimtelijk gevoel: win-win.

Lindsey Coral Harper Interiorsvia Marcus Design

Muren + Trim
In een kamer met veel timmerwerk is het soms moeilijk om te bepalen wat telt als muur en wat telt als trim en welke kleur elk moet worden geschilderd. Doe de hele vraag weg door het allemaal hetzelfde te behandelen; in deze ruimte is alles tot aan de luiken geschilderd in rijke marine, en het werkt wonderwel.

Dreams Luxury Suites

Trim + Beyond
Kleur gebruiken om ruimtes aan elkaar te knopen is een slimme truc. Het raamkozijn en het bureau in dit Griekse paradijs hebben betrekking op de poort buiten en de zee daarbuiten. Heb je de Middellandse Zee niet buiten je raam? Overweeg een deur of architraaf in dezelfde kleur te schilderen als de kamer waarheen hij leidt, en creëer op een slimme manier een interne stroom.