Hoe ziet een Canopy-bed van $ 48K er hoe dan ook uit?

ROBLOX Bloxburg | Step by Step: Custom Bed Design 1.9k (Juli- 2019).

Anonim

Dit is geen $ 48K bed. Slechts een bed van $ 7, 6K.

Ik las een artikel over de arrestatie van Mark Karpeles, voormalig CEO van Bitcoin, uitwisseling van Mt. Gox en een vreemd detail vielen me in de gaten: hij wordt ervan beschuldigd miljoenen dollars te hebben gestolen van klanten, waarvan $ 48.000 zou zijn uitgegeven aan een luxe hemelbed. Mijn hoofd probeerde me voor te stellen hoe zo'n bed voor zo'n prijs er uit zou zien en ik kwam blank uit de hoek. De bedden die ik heb begraven, eindigen rond de 3-4K, dus hoe ziet een toevoeging van 45K eruit? Tijd om virtueel te winkelen.

Ik ben mijn zoektocht begonnen naar Restauratie Hardware, omdat ze zichzelf aanprijzen als een "luxe merk". Dus hoe luxueus zijn hun hemelbedden, vroeg ik me af? Het hemelbed met hemelbed in Russische eik was de duurste die ik op de site kon vinden. Het is zeker een aantrekkelijk bed, maar niet zo luxe als ik zocht en slechts $ 5.695, zelfs voor de California King-maat.

Omdat ik mezelf niet veel beschouw als een luxe shopper, heb ik vervolgens gewoon 'luxe hemelbed' gegoogled. Een van de eerste hits was voor Horchow. Boven afgebeeld (en boven) is het vergulde Pressley kingsize bed. Gemaakt in de VS door Bernhardt, deze 400 pond stalen kolossen ringen alleen in op $ 7.599. Peanuts, echt waar.

Het Villa Valencia Canopy Bed van Michael Amini - dat alleen in King of California King size (respect) wordt geleverd - is bedekt met sierlijke gravures en heeft marmeren pilaren. Het bed heeft een 5-sterrenbeoordeling op Wayfair, maar helaas en alack, is slechts $ 7.733.

Het Forest Dreams Canopy Bed in Rosenberry Rooms is een koopje voor $ 7.600, maar als je kiest voor een king size met bladgoudafwerking voeg je een extra $ 2.452 toe voor een geweldige som van $ 10.052. Red Riding Hood-fantasieën zijn gratis.

Via 1st dibs verkoopt Kelly Wearstler deze palmvarenbladschoonheid uit de jaren 70. Er is zelfs een eigen down-lighting geïnstalleerd, maar het brengt ons slechts $ 15.000.

Nu komen we ergens: deze op maat gemaakte gotische luifel bij Bernadette Livingston heeft zelfs een eigen kroonluchter. En, het draagt ​​een prijskaartje van $ 24, 495.

Dit bed, te vinden op Etsy, heeft veel geschiedenis, zo niet luxe. Vanaf de late Victoriaanse periode verbleef het bed ooit in het Raj Palace in de Bengaalse Delta, India. Het kan de jouwe zijn voor $ 31.319, 03.

Ik heb de indruk dat het niet lukte om door te breken naar het 40K-bereik, ik ging terug naar Google en gebruikte het prijsbereikfilter, zoals elke slimme shopper. Ik heb een bereik van $ 44.000-46.000 ingevoerd, maar er waren geen resultaten. Hoe zit het met slechts $ 44.000 - oneindig? Ja! Ik had één treffer. Het was meer dan het 45K bed waar ik naar op zoek was, maar misschien kent meneer Karpeles een man of roept hij een 'good guy discount' aan.

Zie: het Renaissance hemelbed bij World's Best (één voor uw bladwijzers). Met kolommen in Corinthische stijl, zilveren bladdetails en binnenverlichting, is dit bed zeker luxueus. Ik weet wat je denkt - het is niet modern genoeg voor een CEO van de 21ste eeuw. Maar wacht even - er is een optionele plasma-tv-lift op het plateau in het voetpad, moet ik nog meer zeggen?

In Ultra King-formaat komt dit bed uit op $ 65.995 of 285.99 bitcoins.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën