Kelly + Olive E-Decorating

Anonim

We genieten echt van de nieuwe stijl van binnenhuisarchitecten die online zijn opgedoken in de vorm van e-decorateurs. E-decorateurs bieden online diensten om u echt te helpen bij het creëren van een prachtige ruimte in uw huis. Elke onderneming is uniek, maar het algemene idee is dat u alles via internet doet, meestal een Q & A-stijl beantwoordt en foto's en afmetingen van uw ruimte e-mailt. Een paar weken geleden hebben we ...

... we hadden het genoegen om samen te werken met Kelly + Olive, e-decorateurs met een frisse, persoonlijke benadering van herontwerp. Ze hebben ons geholpen met het aanpakken van onze slaapkamer. Nogmaals, we hadden wat beperkingen met geld en meldden dit aan de dames in onze stijl Q & A. We hebben ook gemaild dat we meer kleuraccenten wilden, geïnspireerd door de rijke juweeltonen van het zeer chique Kelly Wearstler ontworpen Viceroy Hotel.

Ons ontwerpboek van zes pagina's bevat veel afbeeldingen en suggesties. We vinden het heel leuk hoe er meerdere decoratiesuggesties waren op toon, textuur en kleur. Bovendien had elke pagina van ons boek een thema dat specifiek was voor onze kamer, zoals wit gebruiken en een brandpuntmuur maken met enkele van de foto's die we vanuit onze ruimte hebben verzonden. (zie onze Mr Chair?)

Klik hier om Kelly + Olive en hun aanbod te bekijken, van het zeer betaalbare kleurenadvies tot het herontwerp van de 'grote pimpin'.

Bekijk meer over e-decoreren van appartementstherapie:


  • Kamer in een boek E-Decorating
  • Turkoois E-Decorating Project
  • AT On ... Het organisatieproces

Populaire Categorieën