Keuken # 10: Jamie Pup's Koud / Warm Dilemma

BakkerElkhuizen Mobile Notebook Stand Ergo-Q 260 (Mei 2019).

Anonim

Alle vermeldingen worden HIER weergegeven

Naam: Jamie Pup
Locatie: The Solaire, NYC

Favoriete keukenwinkels

 • Ik woon in de buurt van Broadway Panhandler dus ik bezoek vaak en raad het aan. Pas echter op, ze hebben altijd een uitverkoop.
 • Ik hou van Amazona veel. Dat is mijn aanbeveling voor apparaten.

  Pitch:
  Ik doe niet echt mee aan de wedstrijd, maar ik werd opeens geïnspireerd om foto's van de keuken te posten in onze verhuur in Solaire (www.thesolaire.com - we zijn in de N-lijn als iemand geïnteresseerd is in een plattegrond) vanwege alle opmerkingen over koud ogende keukens.

  Ik ben het niet eens met veel van de koude opmerkingen dus zou geïnteresseerd zijn in voorbeelden van een warme keuken. Ik dacht dat het donkere hout en de uitstraling van deze keuken mijn kwalificatie was, dus ik zou de mening van anderen over de vraag of dit een warme keuken is of niet, zeer op prijs stellen.

  Om eerlijk te zijn, ben ik niet dol op de blik op alles. Ik hou niet van het donkere hout, de handvatten of de zwarte vlakken rondom de roestvrijstalen apparaten ... (meer na de sprong)

  3 Duidelijke keukenkeuken / ontwerptips:

 • In termen van ontwerphints, als je kunt, zou ik alle ladegeleiders veranderen in de volledige uitbreidingssoort.
 • Ik kreeg een lading voor een goede prijs op www.wwhardware.com.
 • Ook kun je het eiland / schiereiland / ontbijtbar aan het werk gewoon niet verslaan, dus als je een keuken helemaal nieuw wilt maken en ruimte wilt hebben, probeer dan er een binnen te halen.

  vervolg
  Wat ik wel leuk vind en wat deze keuken geweldig maakt, is de lay-out. Het is 11 'X 7' inclusief de ontbijttafel en ik denk dat het een groot gebruik van de ruimte is.
  Ik kan met mijn kinderen bij de ontbijttafel zitten, die de perfecte hoogte heeft voor hun hoge stoelen en samen met hen van maaltijden geniet. Deze keuken krijgt ook veel gebruik. We koken nu veel thuis vanwege de kinderen.

  We hadden een 36 "bovenste en onderste sub-nul in onze vorige apt en hoewel ik de voorkeur geef aan de schone look van de sub-nul voor de whirpool die we nu hebben, moet ik toegeven dat ik me niet kan voorstellen zonder de ijs- en waterdispenser nu te leven Ook het naast elkaar liggende ontwerp, hoewel de capaciteit vergelijkbaar is met de onder nul, is veel nuttiger en we lijken niet te weinig ruimte te hebben zoals we deden in de sub-nul. De onderste lade vriezer was niet de beste ontwerp.

  Zoals ik liet doorschemeren, ben ik echt geïnteresseerd in de onbevredigende meningen van alle ppl die tot nu toe op andere keukens hebben gereageerd. Dit is niet mijn idee of smaak, dus ik wil alle opmerkingen horen, al dan niet contructief, omdat ik de smaak van anderen probeer te begrijpen.

  Het beste
  Jamie Pup

  Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

 • Populaire Categorieën