Keuken # 16: Dave & Jenn's Command Central

BakkerElkhuizen Mobile Notebook Stand Ergo-Q 260 (Mei 2019).

Anonim

Alle vermeldingen worden HIER weergegeven

Naam: Dave & Jenn
Locatie: bij Columbia U., NYC

Favoriete keukenwinkels

 • AF-voorziening
  22 West 21st Street (Flatiron Building)
  (maak een afspraak - lijkt vooral voor ontwerpers te zijn.) Beste weergave
  van kranen, gootstenen en bekkens die je je maar kunt voorstellen. Zorg ervoor dat u de
  $ 5.000 Japans toilet in hun openbare badkamer.)

 • Brug Keukengerei
  (deze plek wemelt van karakter en kwaliteit. Voelt alsof je bent
  lopen door kookgeschiedenis)

Pitch:
Onze keuken doet er goed aan om de woonruimte te combineren met een effectieve voedselruimte.

Onze computer zit aan het ontbijt, dus we controleren scores, e-mail, blogs terwijl we onze koffie drinken. Het bestuurt alle muziek in het appartement, dus het is, samen met het bord boven de kachel, het informatiecentrum van ons huis. Maar al het hout en oude meubels zorgen ervoor dat je je niet nerveus voelt.

Voordat we wijzigingen aanbrachten, woonden we ongeveer twee jaar in de ruimte en bespraken we voortdurend waar alles uiteindelijk moest komen, en dat resulteerde in goede ontwerpbeslissingen ....

3 Duidelijke keukenkeuken / ontwerptips:

 • 1.) Koop een exemplaar van 'Great Kitchens: At Home With America's Top Chefs' door Taunton Press. Het heeft foto's van de thuiskeukens van professioneel
  koks samen met verrassend interessante interviews over de ontwerpbeslissingen die de koks maakten toen ze het ontwerp voor hun keukens koos. De keuken van Tom Douglas rockt vooral.

  Pitch vervolgd

  ... Al onze keukengereedschappen hangen klaar om te worden gepakt - zoals een monteurszaak. Magnetische strips achter de toonbank houden messen bij de hand. Hangende potten en pannen naar de bovenkant, links van de toonbank zijn gemakkelijk te bereiken en te bereiden.

  We hebben een voedselkast gebouwd die naast de koelkast schuift om opslagruimte te krijgen en een bijpassende boekenplank boven de koelkast heeft gebouwd om kookboeken bij de hand te houden. De canvas "tas voor tassen" aan de rechterkant van de kasten bevat Fairway-boodschappentassen voor ons afval.

  Weinig ontwerpbeslissingen die deze dingen bij de hand houden zonder onze ruimte te vervuilen, betekenden meer in het dagelijks leven dan alle grote beslissingen die we hebben genomen over welke apparaten we kopen en dergelijke.

  Tips vervolgd

 • 2.) Woon zo lang mogelijk in je ruimte voordat je grote wijzigingen aanbrengt en houd een draaiend dialoogvenster gaande over wat waar moet zijn.

 • 3.) Download een kopie van het coole, gemakkelijk te gebruiken CAD-programma "SketchUp"
  van www.sketchup.com Je kunt ideeën voor kasten, aanrechten, boekenplanken, meubelarrangementen en dergelijke heel snel schetsen. Het proces helpt je om je ideeën met anderen (je partner, je coop-bord ...) te communiceren en ze voor jezelf te rechtvaardigen.

Appartementstherapie ondersteunt onze lezers met zorgvuldig gekozen productaanbevelingen om het leven thuis te verbeteren. U steunt ons via onze onafhankelijk gekozen links, waarvan vele ons commissie opleveren.

Populaire Categorieën