Lark Designs

Corrado Lark Designs: Rado (An eBook of Six Knitting Patterns) (Juni- 2019).

Anonim

  • Locatie: alleen online
  • Website: larkdesigns.co.uk

We hebben dit afgelopen weekend enkele charmante kinderboeken gevonden in onze plaatselijke winkel en het heeft ons verlangen naar alle spullen in de kinderkamer in de verf gezet.

Iets over de gedetailleerde tekeningen uit de jaren vijftig vangt echt de onschuld van het zijn van een kind. Een snelle zoekopdracht op het web leidde ons naar Lark Designs, een eens-Britse, nu in Australië gevestigde onderneming.

Onze geschenken en accessoires worden met de hand gemaakt met gerecyclede materialen - geweldige spullen zoals oude kinderboeken, vintage stoffen, afgedankte jongensstrips en jaren 70 behang. We veranderen ze in eenmalige minikunstwerken, perfect voor speciale geschenken en kousvullers.

We houden echt van deze vintage boekenleggers als cadeau. Ze kunnen helpen jonge kinderen te leren over het goed verzorgen van hun boeken. Een set van 12 is £ 4, 50.

En hoe zit het met deze vintage geschenk tags? Je kunt ze gebruiken om goody bags voor het volgende verjaardagsfeest van je kind te versieren of ze zelfs in een groep te kadreren.

Als u bij Lark Designs bestelt, moet u niet uitchecken zonder een van deze gebreide donut-rammelaars. Ze zijn £ 4, 00 per stuk en zonder calorieën.

Lark Designs draagt ​​ook een aantal zeer charmante kleding, het maken van kielen en schorten voor de kleintjes in prints ontworpen door de wil van Liberty en Cath Kidston. (Alleen kinderen, sorry!)

Het beste nieuws is dat verzending erg redelijk is (£ 4, 95 is het hoogste bedrag dat u betaalt) en ze verzenden overal ter wereld zonder extra kosten! Winkeliers voeren ook Lark Design-producten; je kunt hier meer informatie vinden.