Lauren's Clean Lines

Anonim

Vind je dit bericht leuk? Favoriet hieronder!

Naam:
Lauren
Plaats:
New York, NY
Vierkante meter:
635
Divisie:
Weinig
Wat ik leuk vind aan mijn kleine huis:
Ik vind het heerlijk dat het knus en toch licht is - een plek waar we (mijn vriend en ik) zich opgelucht voelen vanwege het gewicht van deze gekke stad. We hebben geprobeerd om de helderheid, strakke lijnen en volgorde te combineren met het Scandinavische en midden van de eeuw design, met meer organische texturen die het uitnodigend maken.
We hebben het ingericht met een mix van unieke en speciale stukken, zoals de fauteuil van een grootvader, een credenza uit het midden van de eeuw die ik zelf heb verfraaid en een aantal leuke antiek die ik heb gekocht bij de Brimfield Antique Show. Het voelt als een weerspiegeling van ons, eerder dan een replica van een reguliere winkel.

Drie van mijn beste tips en trucs voor het creëren van een succesvolle kleine ruimte ::
1. Houd het (esthetisch) schoon! Zoek naar stukken die de ruimte niet drukken, maar in plaats daarvan visueel meer ruimte creëren. De credenza was bijvoorbeeld helemaal hout toen ik hem kocht, maar door de lijst met wit te verven, verlichte hij de hele kamer.
2. Wees gedurfd! We waren nerveus om de donkere kleuren van de ingang en de slaapkamer te schilderen, maar ontdekten dat het eigenlijk het oog naar boven trok en onze ruimte groter maakte. Door onze fotomuur helemaal naar het plafond te hangen, in plaats van te stoppen op ooghoogte, konden we ons losmaken van wat we gewoonlijk zien en plezier hebben met de ruimte.
3. Houd het grote plaatje in je achterhoofd - Eenmalige stukjes zijn geweldig (en vaak verleidelijk!), Maar denk eens na over hoe alles verenigd zal zijn in een kamer. Probeer een algemene look te kiezen en erbij te horen, anders begint het rommelig te worden.

Alle vermeldingen bekijken

Meer berichten in Small Cool 2015

Jesyka's kamer voor vier

Saning Style van Xing

Populaire Categorieën