Wonen in het verleden: huizen die vintage omarmen met open armen

??? ?? ? ???? ???,??? ??? ? ?Ñ?,?? ??? (Juli- 2019).

Anonim

Dawn's Fabulous 50s Suburban Home

De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in decor kennen de kracht van vintage items. Ze hebben de klassiekers bestudeerd, of ze hebben een paar verdiepingen in hun eigen huis. Maar er zijn een paar huizen die niet alleen in vintage wroeten of erin mixen: ze omarmen het in zijn geheel en werpen zich volledig in voorgaande tijdperken.

Ik had deze post al gepland vóór de recente ruzie rond dit Vox-artikel, waarin Sarah A. Chrisman uitlegt waarom zij en haar man ervoor hebben gekozen als Victoriaans te leven. Voor zover ik weet hebben de bewoners van de onderstaande huizen alleen de stijl van voorgaande tijdperken overgenomen, niet de hele levensstijl, maar huizen als deze roepen een interessante reeks vragen op over waar stijl stopt en levensstijl begint.

Geniet nu van deze ravotten door het verleden, compleet met foto's en citaten van onze tourschrijvers.

Dawn's Fabulous 50s Suburban Home

Dawn wilde waarschijnlijk niet dat ik te veel door het kantoor snuffelde tussen de vintage girlie-kalenders en een uitstekende pinboard van burlesque en hotrods ... maar het zijn de kleine dingen die een thuis maken en ik kan de hele dag naar een boekenkast kijken. .. dito een glamoureuze toilettafel met parfums.

Amy & Noah's Mid-Century Modern Ranch House

Amy en Noah zijn de oprichters van Picnic, een indiemuziek- en kunstfestival, en eigenaars van Pinecone + Chickadee, een boetiek vol eigenzinnige vondsten en verrassingen van weleer ... Hun huis, een boerderij uit de late jaren vijftig, is op een of andere manier een uitbreiding van hun winkel en een tijdreiservaring naar een retro-chic universum ... Amy verzekert me dat er veel doe-het-zelfprojecten zijn geweest, langzaam maar zeker renovaties en uitstapjes naar de rommelmarkten op zoek naar schatten van het midden van de eeuw tot de jaren zeventig .

Jamie's Wild Blue Yonder

Als de jaren 50 met de jaren 2010 zouden trouwen en een bosrijke, chique baby zou hebben, zou dat het appartement van Jamie zijn. Het is een helder, gelukkig huis, vol met waardevolle voorwerpen en zonlicht. Jamie woont hier nog maar acht maanden, maar het is gezellig genoeg om te voelen alsof ze al jaren in de ruimte is. De felblauwe muren - het eerste project dat ze aanpakt - zijn verrassend rustgevend en maken het hok ruim en luchtig. "Ik ben een nester, " gaf ze toe, "en witte muren zijn niet voor mij."

Sarah & Davey's Vintage Lodge

Een overvloed aan hout en donkere kunst zet een jaren '70 motorrijder-hangout-meets-noordelijke lodge-sfeer ... Ontstaan ​​uit een veelheid aan tijdperken, omvatten de gevoeligheden van Americana-meets-Natural History Museum van Sarah & Davey het mengen van barokke fotolijstjes met biker-kunst, Mid- moderne lampen uit de eeuw met Turkse tapijten, houten dressoirs uit de jaren 40 en religieuze wandtapijten. De tatoeage-flits uit de jaren dertig gaat onverwachts over in warme houttinten, voor een stijl die even kleurrijk als donker is.

Tracy & Marty's "Retro Metro" woonboot

Ze hebben één grote regel op de boot - er is geen strak schema - en ze hebben een open deurbeleid voor het ontvangen van gasten. Ze nodigen vrienden uit om een ​​weekend naar beneden te komen, te ontspannen en te gebruiken en te genieten van de plek alsof het hun eigen ... "Onze stijl kan het beste worden omschreven als modern + retro = Metro ... We zagen een oude, droogdokken Woonboot uit de jaren zestig die qua lijnen leek op die van een Neutra-thuis ... en ik was verkocht !!! Of zou ik geobsedeerd moeten zeggen? "

Gidget krijgt een geslachtsverandering

We hopen dat je kleur-, kitsch- en middeneeuwse ontwerpen leuk vindt, want we hebben alle drie overvloedig verkrijgbaar met onze housetour langs Los Feliz. Het bescheiden 2-slaapkamerappartement van Derek kijkt uit op het prachtige St. George-reservoir en heeft een met hout bekleed exterieur. Het verbergt een schat aan onverwachte kleuren en verzamelobjecten binnen ... "[De] bar uit de jaren 60 is eigenlijk mijn ontwerp, het ziet er oud uit, maar het is allemaal nieuw, de bar is het enige in de woonkamer dat niet vintage is. "

Jennifer's Cool en Kitschy Austin Home

Elke kamer in het huis heeft een ander gevoel en thema, maar heeft nog steeds samenhang. Als er één ding is waar Jennifer het beste in is (naast het runnen van een succesvol bedrijf), dan is het weten hoe je stijlen en objecten kunt combineren om geweldige displays en kamers te maken ... Oude thermosflessen, koekjespotten en rare fruitkoppen zijn te vinden in de keuken . De bar biedt "stoute" Playboy-bril en parafernalia. De Florida-ruimte sport, nou ja, alles is tropisch, maar niet zo opzichtig.

Linzi & Spencer's kleurrijke vintage charmeur in Providence

Spencer's muzikale elementen smelten moeiteloos samen met Linzi's in de jaren zestig geïnspireerde ontwerp en benijdenswaardige verzameling van kunst. Het stel is niet opgewonden door doe-het-zelfprojecten en ze hebben hun appartement op een dubbeltje ingericht - een prestatie met geduld, een actieve verbeeldingskracht en een goede hoeveelheid elleboogvet om hun zuinige vondsten te transformeren ... "Je hoeft echt geen veel geld. Als je leuke dingen wilt, kun je vintage kopen en ze opknappen. '

Populaire Categorieën