London Apartment door Carson & Crushell Architects

Anonim

Architect / ontwerper: Douglas Carson & Rosaleen Crushell van Carson & Crushell
Locatie: Londen, VK

Na het spotten van de innovatieve projecten van Carson en Crushell in Dublin in Wallpaper Magazine, nam ik ze op in een lijst van 10 Residential Architects to Watch in 2011. Een paar e-mails later ontdekte ik dat ze verband hielden met mijn collega en de Office Manager van Apartment Therapy, Herma Ryan, en we hadden allemaal dat gevoel van kleine wereld dat gebeurt wanneer mensen verdeeld door oceanen beseffen dat ze maar een paar graden gescheiden zijn.

De architecten waren zo vriendelijk om enkele foto's van deze recente renovatie in Londen mee te sturen - een klein appartement uitgerust met multiplex beklede ingebouwde ins en omhullende rekken. Van Carson & Crushell:

    "Een opvouwbaar vlak met gelaagde en gepleisterde muren omsluit de inkomhal naar dit kleine appartement.Een diepe wand van Douglas Fir ply met boekenplanken, fietsenstalling en een ingang naar een nieuwe keuken aan de ene kant terwijl de andere wand een laag creëert ingelijst deuropening naar een nieuwe badkamer.
    Een opvouwbare strook van beglazing strekt zich uit rond deze prismeachtige kamer op hoog niveau en vergroot wat anders een beperkte ruimte over de volledige breedte van het appartement is. Geïsoleerde dubbelvouwende luiken werden geïnstalleerd op de originele stalen kozijnramen voor zowel akoestische als thermische isolatie. "


Klik hier voor meer informatie over hun portfolio, waaronder verschillende renovaties en uitbreidingen van woningen.


PROFESSIONEEL PROJECTINFORMATIEFORMULIER
• Bent u een ontwerper / architect / decorateur die geïnteresseerd is in het delen van een woonproject met lezers van Apartment Therapy? Neem contact op met de redactie via ons formulier voor het indienen van professionele projecten.