Look We Love: Black Accents in the Kitchen

How To Make a Bold Accent Wall | Living Room Wall Decor Ideas (Mei 2019).

Anonim

Als je een beetje contrast zoekt in je keuken, zijn zwarte accenten misschien precies wat je moet doen. Of je nu besluit om een ​​teen of twee in deze trend te duiken met een zwarte kraan of zwarte verlichtingsarmaturen of om te breken met zwarte kasten of zwarte apparaten, je zult hier genoeg vinden om je te inspireren.

Boven en boven: Deze keuken, van The Design Chaser, heeft veel heerlijke matzwarte accenten, waaronder kasten, planken en een zwarte kraan en een potrail.

Wat is er mooier om een ​​beetje stijl toe te voegen aan uw keuken dan een zwarte Smeg? Afbeelding van SF Girl by Bay.

Een zwarte afzuigkap, zwarte schansen en een mooie zwarte porseleinkast voegen een prachtig contrast toe aan een geheel witte keuken van Coco Lapine Design.

Zwarte kasten worden afgezet door een backsplash van Marokkaanse zelligetegels in deze keuken van SF Girl by Bay.

Zwarte accenten (inclusief een zwarte gootsteen!) Tegen een achtergrond van witte kasten en wit marmer in een keuken van Hecker Guthrie (via appartement 34).

De tweekleurige kast ziet er steeds populairder uit en hier, in een keuken van Miss Moss, zijn zwarte accenten zoals de afzuigkap en het messenrek voorzien van gestructureerde zwarte onderkasten.

In deze keuken van Dwell voegen zwarte boekensteunen slechts een beetje contrast toe.

Een grafische zwart-witte backsplash voor cementtegels, gespot op The Style Files.

Zwarte kasten, zwarte planken en zelfs zwarte deuren in een keuken van Hitta Hem.

Een zwarte afzuigkap is de perfecte moderne toets in deze keuken van Milk Decoration.

Zwarte bovenkasten contrasteren mooi met een backsplash van de metrotegels in deze keuken van My Domaine.

Ik ben dol op de moderne look van deze mat zwarte tegeltableau, gespot op SF Girl by Bay. De klok is ook een geweldige touch.

Voor een extra dosis drama, probeer zwarte lak - zeker niet voor bangeriken, maar zorg wel voor een grote impact in je keuken. Afbeelding uit de D-pagina's.