Look We Love: Fall Decor with White Pumpkins

DIY Rustic Pumpkin Painting Technique || DIY Fall Decor || Fall Decor Ideas for Your Home (Mei 2019).

Anonim

Het kloppen van de natuur voor decoraccessoires is een van de hoogtepunten van de herfst, en een overduidelijk hoogtepunt dat geen introductie behoeft, is de pompoen. Maar we willen je uitnodigen om het een beetje op te schudden en opnieuw na te denken over de oranje tint van de ronde squash die je in je huis hebt verspreid voor een bleker (en chicer) versie. Welkom de nieuwe ster van de herfst, de witte pompoen.

Boven: wanneer het bezaaid is met wintergroenen en goudgeschilderde kalebassen, krijgt de witte pompoen op de rustieke schoorsteenmantel van Just Destiny een elegante uitstraling.

Een onfeilbare manier om een ​​arrangement het hele seizoen te laten duren? Kies voor plastic pompoenen! Liz Marie Blog stapelde ze in een mooie draadmand, waardoor een hoekje in haar woonkamer extra speciaal was.

Lonny laat ons zien hoe je een subtiele glamourtafel neerzet voor een herfstdinerfeest.

Wie zegt dat pompoenen en boeken niet vermengen? Nou, technisch gezien niemand, vooral niet als je ziet hoe mooi ze zich mengen in dit shot van Lindsay Hill Interiors via Instagram.

Deze foyer zou net zo uitnodigend zijn met oranje pompoenen die je begroeten, maar de gedempte witte versies hier van Little House of Four (gemengd met gezwollen katoenen stengels) zorgen voor een verrassende entree.

Witte pompoenen: het perfecte lege canvas voor een beetje Halloweenplezier. Afbeelding via Good Housekeeping.

Nog een goodie van Good Housekeeping: de wit geschilderde pompoenen vallen hier echt op uit de menigte en voelen bijna passend genoeg om het hele jaar door te worden versierd.

Soms is het oké niet iedereen over het hoofd te slaan met valversieringen. Thistle Wood Farms 'gestapelde witte pompoen display is zo'n mooie uitspraak die fluistert van het seizoen.

Bekentenissen van een seriële doe-het-zelver heeft het allemaal uitgewerkt met haar witte pompoen bloemen arrangement tafel middelpunt.