Love Bicycling? Bekijk deze apps voor pedaalduwers

Anonim

Deze week hebben we gelezen over de Faraday Porteur elektrische fiets, een Kickstarter-project voor prachtig ontworpen, elektrische fietsen. De fiets zit vol met technologie die verborgen is in het ontwerp, precies zoals we willen. Sommigen van ons hebben al fietsen en zullen niet snel in de Faraday investeren, dus hebben we besloten om enkele van onze favoriete fiets-apps te delen.

MyTracks : deze Android-app is een goede keuze voor de meer informele rijder. De app werkt voor elke buitenactiviteit zoals hardlopen, wandelen of fietsen. Je hebt toegang tot real-time statistieken op je snelheid en waar je op reis bent. Het enige dat u hoeft te doen is op het menu te klikken en 'Track opnemen' te selecteren om aan de slag te gaan. Als je favoriete verborgen routes vindt die je graag wilt nemen, registreert MyTracks alle routes zodat je ze de volgende keer opnieuw kunt bezoeken. Als je je vrijgevig voelt, kun je de routes ook delen met vrienden.

Endomondo : Endomondo is een beetje zoals Nike + behalve dat het gratis is. Met de app kun je je prestaties van sportactiviteiten in de loop van de tijd volgen en contact maken met een gemeenschap van mensen die Endomondo gebruiken en ook dol zijn op buitenactiviteiten. Deze app is meer geschikt voor de sport- of fitnessliefhebber en is ook ideaal om doelen te stellen.

Bike Basket Pies : een app gemaakt door de in San Francisco gevestigde service die taarten aan mensen bezorgde via de fiets, de Bike Basket Pies-app leert je hoe je de perfecte taarten kunt maken om je eigen fietsleveringen te maken. Er zijn 14 seizoensgebonden taartrecepten om uit te kiezen, waaronder Pear Ginger en Potato, Leek en Cheddar. Een app die eten combineert met fietsen en technologie - wat is niet om van te houden?

MapMyRun : een andere gratis app voor het bijhouden van oefeningen is MapMyRun, en we vinden het leuk vanwege het interfaceontwerp. Deze app is interactiever en esthetisch aantrekkelijker dan de anderen. We vinden het ook leuk hoe de site je helpt contact te leggen met andere lopers, een evenement te vinden of een trainingsplan te maken.

Strava : Strava is een andere loper en favoriete fietser. Het werkt in principe hetzelfde als de andere apps. Je downloadt de app, volgt je trainingsroute en volgt je resultaten op de Strava-website achteraf. Strava heeft ook een partnerschap met de 2012 Tour de France, waar u het segment van de dag kunt zien scoren. Zeker passend voor meer intense fietsers en hardlopers.

(Afbeeldingen 1. Faraday Bikes, 2. Endomondo, 3. Bike Basket Pies)

Populaire Categorieën