Lovely Prints van Carla Sonheim

Art Lessons For Kids: Self Portraits pt 1 (Juni- 2019).

Anonim

Carla Sonheim noemt zichzelf een schilder van meisjes en tussen haakjes, moeder van jongens. Ze is getrouwd met twee jongens, maar we hebben haar magische prints van meisjes gevonden op Etsy.com. We hebben deze al enige tijd in de gaten en wilden u graag goed introduceren.

Een lijn uit de kunstenaarsverklaring van Carla legt haar werk echt vast: "De meisjes die ik schilder zijn echt fictieve portretten geïnspireerd door de speciale en vluchtige onschuld van het meisjesleven." We hopen dat je hiervan geniet! Meer van deze mooie afdrukken na de sprong ...

De meesten van ons zijn opgegroeid met sprookjes en ze hebben een belangrijke plaats in ons jeugdleven. Maar het idee van Walt Disney themakamers is niet bepaald onze stijl. Er zijn echter de iets complexere, donkere maar hoopvolle sprookjes van Hans Christian Anderson. Ze lijken minder overdreven en net zo magisch. Daarom waren we zo opgewonden om Carla's vertolking van een paar daarvan te vinden. We houden van deze kinderlijke visie van "The Princess and the Pea".

Of wat dacht je van "The Little Mermaid"?

Carla heeft een uitgebreide collectie prints en ook wat sieraden, opstrijkprints en notecards. Ze zijn echt een genot om doorheen te bladeren. Voor slechts $ 18 voor een afdruk van 8 x 10 kun je een paar van deze foto's maken om een ​​vleugje van die 'vluchtige onschuld van meisjesjaren' toe te voegen aan de kamer van je eigen dochter.

PS Ik heb net gehoord dat meisjes van alle leeftijden Carla kunnen e-mailen om Valentijnsdagkaarten op Flickr te ontvangen. Ik heb net de mijne!